Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuSarayda Yaşamayı Kim İstemez ki?
Cnm ben klasik ve gösterişli dekorasyonu beğenıyorum ancak evi o şekilde döşemek için böyle yayla gbi evler lazım :) O yüzden sadece bayılmakla kaldım bu eve :)
Cnm ben klasik ve gösterişli dekorasyonu beğenıyorum ancak evi o şekilde döşemek için böyle yayla gbi evler lazım :) O yüzden sadece bayılmakla kaldım bu eve :)
haklisin, klasik tarz mobilyaya genis evler gidiyor. yoksa o ihtisamini gösteremiyor maalesef.
ALLAH büyük canim :) belki olur büyük bi evimiz kim bilir...
haklisin, klasik tarz mobilyaya genis evler gidiyor. yoksa o ihtisamini gösteremiyor maalesef.
ALLAH büyük canim :) belki olur büyük bi evimiz kim bilir...
Valla canım ben kesinlikle yaşamak istemem.Neden: 1-Birkere sarayın havası bana hep soğuk gelmiştir.2-Ailemin dışında ayak altında birilerinin olması her konuşulanı dinlemesi beni rahatsız edr. 3-Ben modern tarzdan hoşlanan biriyim ve evimi büyük olması değil fonsiyenel olması daha önemli İKEA daki gibi.
hayallerimdeki ev ve dekorasyon, piyango ya da lotodan para çıkarsa buna yatırır sonra yardımcı için para kalmayacağından gecelerim temizlik, gündüzlerim işte çalışarak geçer, keyfini süremeden de vadem dolar, gözüm açık giderim herhalde :))))