• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sarayda Yaşamayı Kim İstemez ki?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
ev-dekorasyon1.jpg


ev-dekorasyon-11.jpg

ev-dekorasyon-21.jpg

ev-dekorasyon-31.jpg

ev-dekorasyon-41.jpg


 
Cnm ben klasik ve gösterişli dekorasyonu beğenıyorum ancak evi o şekilde döşemek için böyle yayla gbi evler lazım :) O yüzden sadece bayılmakla kaldım bu eve :)
 
Cnm ben klasik ve gösterişli dekorasyonu beğenıyorum ancak evi o şekilde döşemek için böyle yayla gbi evler lazım :) O yüzden sadece bayılmakla kaldım bu eve :)

haklisin, klasik tarz mobilyaya genis evler gidiyor. yoksa o ihtisamini gösteremiyor maalesef.
ALLAH büyük canim :) belki olur büyük bi evimiz kim bilir...
 
Valla canım ben kesinlikle yaşamak istemem.Neden: 1-Birkere sarayın havası bana hep soğuk gelmiştir.2-Ailemin dışında ayak altında birilerinin olması her konuşulanı dinlemesi beni rahatsız edr. 3-Ben modern tarzdan hoşlanan biriyim ve evimi büyük olması değil fonsiyenel olması daha önemli İKEA daki gibi.:25:
 
hayallerimdeki ev ve dekorasyon, piyango ya da lotodan para çıkarsa buna yatırır sonra yardımcı için para kalmayacağından gecelerim temizlik, gündüzlerim işte çalışarak geçer, keyfini süremeden de vadem dolar, gözüm açık giderim herhalde :))))
 
Back
X