ben saray halılarımdan çok memnunum desenleride güzel temizliğide kolay oturma odamda sembol var. tavsiye ederim :CüvCüv:
Canım,annemin evinin neredeyse her yanı Saray-sembol.En az 10 yıldır kullanılıyor ve ilk günkü gibiler.Taş gibi halı.İlmek sıklığı fazla olduğundan çok kaliteli duruyor zaten.Ben de bir on yıldır saray sembol kullanıyorum.Çok memnunum, yeni gibi duruyor.
Arkadaşımda da annemdekinin renk ve desen olarak aynısı var.O da 10 yıl kadardır kullanıyor.Hani kullanma şartlarından mı diyeceksen, onunkiler de yeni gibi...Bilgin olsun,tereddüt etme.Bakma sen şimdiki trend halılara..Görüntü var ,ses yok.
saray 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum hala yeni gibi silince leke falan kalmıyo silmesi kolay
cnmmm ben daha yeni evlendimm 1.5 ay olduuu evimde aşırı büyük heryerede shaggy halı aldımmm en büyük boyundan en küçügüne kdr var:)6 metrekarelik biras agır ama yinede tek başıma ters çevirebiliyorum:)ama keisnlikle ayda bi ters çevirmek şart çnkü elektirik süpürgesi tam temizlemiyo:)en güzeli hani yeni halılar pamuk toplar yaaa 1 sene falan işte bunlarda o yok..vala silincede leke geçiyo..sonuctaaaa zamanla herşey eskiyorrr:)mobilyalarına uyuyorsa çok modern duruyor kesinlikle al derim cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?