Sarartıcı Krem

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Bıyıklarıma ve yanaklarıma sürmüştüm daha önce ilk başta kaybolmuştular cidden sararmıştı 2 gün sonra eskii siyah haline döndü Allahtan kalınlaştırmadı işte iş olsun benimki... :18:

Neden öyle oldu hala aklım ermiş değil. Sararıp sonra eski haline dönmesi? Tüy dökücü kremler kalınlaştırıyor diyorlardı cidden kalınlaştırıyor şimdi de sarartıcı kremlerin uzattığını duydum ama öyle bir etkisi olmamıştı bilemiyorum. Ya kızlar her şeyde şüphe duymak zorunda mıyız? Bu firmaların amaçları ne ? İnsanları mahfediyorlar tüy dökücü kremin kökleri beslemesi kadar apaçık saçma bir şey yok!

Sarartıcım bitti yeniden alacağım, ama başka bir marka bunlar el kol yüz bacak felan fark ediyor mu yoksa yüz için ayrı mı satılıyor kalınlaştırır mı kızlar çok korkuyorum :18: yüz bu deneye gelmez. Eczanede satılır mı satılıyorsa pratikçe oradan alacağım...

bende kullanıyorum memnunum yüzde öyle aman aman kalınlaşma ya da uzatma olmadı,

özelikle yüz için sarartıcı yok benim bildigim,

kimyasal elbette zararlı birşey ama alınamayacak tüyler içinde can kurtarcı :)

Sarartıcı kremlerin için besleyici maddeler var oyüzden tüyleri inanılmaz uzatıyor bende kolumda kullandım sen bu kimyasal şeyi yüzünde kullanmışsın kesinlikle tavsiye etmiyorum ileride çok zararını görrürsün

cnm bnde kollarım ve göbeğim için kullanıyorum gerçekten uzattığı doğru çünkü içinde kılları besleyen bir madde var. Normalde kıllar uzar ve kırılır bir müddet sonra ama sarartıcının etkisi geçene kadar kırılmıyorlar ve uzun kalıyorlar. Aslında yüzümünde ihtiyacı var sarartılmaya ama asla denemedim. cesarette edemem. Hazır yaz geliyor papatya suyuyla sarartıcam bnde yüzümü

Canim ben de kullandım hormon ilacı kullanmis gibi oldum 90li yıllardaki erkek faullerim oldu hc ugrasma bende agda sur iko uc haftada bir. Hem kimyasal icerdigi icin zararlı da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sesunun yuz sasartıcısı ayrı olarak satılıyor. Ben bi kes kullandım hem de sesuyu karnımda uc dort tane tuy için erkek sakalı gibi çıktı bir gun sonra hem de tuysuzumdur normalde şimdi inceltemiyorum da ben kullanma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…