• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sararmış tırnaklara çözüm?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar benim ayak tırnaklarım sararıyor özellikle baş parmağımın tırnağı çok sert ve sararıyor çözümü ne olabilir bilgisi olan var mı?

şimdiden teşekkür ederim.

Ben çok oje kullandığım için synı sorunu yaşadım ve 1 ay iç sürmedim. Arada da tırnaklarımı elma sirkeli suya koydum. 3 krrede beyazlatmak için biraz suya 2 damla çamaşır suyu damlattım.Zararı da olmadı o kadarcık şeyin ve beyazlaştı

benim aklıma direk tırnak mantarı başlangıcı geldi :26:

doğru olabilir.kalınlaşmada varsa dr gitmelisiniz değilse,saf çamaşır suyuna sadece tırnaklarınız gelecek sekilde koyun ( su karıştırıldığında çamaşır suyu kokusu gitmiyor ) tırnaklar bembeyaz çıkıyor,yıkarkende önce şampuanla iyiçe ovup yıkayın

sert ve sarı deyince bana da mantar gibi geldi onunla ilgili yöntemlere yönelinebilir. onun dışında arkadaşımızın yazdığı öneriler güzel:51:

Ayakta ise mantardır. Doktora gitmenizde fayda var . Hap ve krem verecektir mantarın derecesine göre . Bunların yanında Mecitefendi Aynısefa kremi kullanmanızı öneririm . Kime önerdiysem geçtiğini söylediler. Kalınlaşmış tırnağın rengi sarı ise büyük ihtimalle zeminden ayrılmıştır . O kısmı tamamen kesip temizleyip kremi kullanırsınız.

kızlar hepinize tşk ederim ama kalınlık öyle mantardaki gbi değil yani benim tırnak yapım zaten kalındır ellerimde de aynı şekilde bazen sarımsı oluyor ama mesela banyodan çıktığımda bembeyaz oluyor..

Back