arklar daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama yinede bahsediyim :) çoğumuzun tırnakları oje çıkartırken kullandığımız asetonlardan ötürü hava alamamasından ötürü vsden sararır zayıflar kırılır..ilk denemeden itibaren etkisini far edeceğiniz bişey sölicem arkadaşlar..bizzat kendim denedim..eskiden aldığım fakat kullanmadığım tırnak besleyicim vardı bozulmuştu artık..onu boşalttım içini yıkadıktan sonra evde birkaç bitkisel yağım vardı..içine doldurdum.. bu yağlar; hint yağı,buğday yağı,tatlı badem yağı, vs çalkaladım ve tırnaklarıma sürdüm..tırnaklarımın hem üzerine hemde uzamış olan yerin alt kısımlarına iice sürdüm..nasılsa acelem yok die 1saat fln beklettim..daha ilk yapışta tırnaklarım bembeyazdı yani bembeyaz derken çok sağlıklı görünüyordu ve french yapmışım gibi tırnaklarımın altlarıda bembeyazdı üstelik her yıkayışta dahada beyazlaşıyordu kaybolması gerekirken..anlıycağınız arkadaşlar bu bitkisel yağlar her derde deva..haftada 1 yapsanız yeter..sararmaya ilk yapışta kırılmaya 2-3 yapışta fark edilir derecede etki ediyor..denemeye değer... a.s