• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sararan ve bir türlü beyazlamak bilmeyen tırnaklar için mucizevi kür

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
günaydın kızlarrrr:32: sabah sabah keyfim yerinde aman bi taraflarımı kasıyayım ahhaha.gerçi kayısı form çayımı evde unutmuşum ama olsun napalım bi günde çaysız duralım amannnn konuya giriyorum ben tutmayın beni yahuuu:34: yeni bir deneyimimi paylaşayım kızlar benm tırnaklarım yapı olarak kalın keserken bile sıcak suda falan bekletmem gerekyor uzatamıyorum çünkü kalın yapılı oldugu için sarımtırak bir renge sahip ve hemen kirlenmeye müsayit:50: bi arkadaşımın kızım senin ellerin tırnakların çok güzzel neden uzatmıyorsun demesine istinaden bende sorunumu söyledim oda bana *soda ve limon* da ellerini 30-45 dk bekletirsen bembeyaz oluyor dedi .üşenmedim yaptım ve baktımki gerçekten 2ton beyazlamış ben 2gün yaptım haftada 3-4 kere yapsanız olur die düşünüyorum. haydi güzel ve bakımlı ellere merhaba diyinnnnn:21::71:

Nasıl uygulanacak :96: Suyun içine mi limon ve soda katıcaz, ne kadar katıcaz?

Birde paylaştığın için teşekkürler =)

hayır hayatım bildigin soda maden suyu varya o işte ona tırnaklarını batır hatta sıvı sabunda koyabilirsin içinde yarım limanla tirnaklarını ovala çok güzel oluyor :32:

Evet dün akşam denedim dediklerini cidden etkili oldu. Birkaç kere daha yapsam daha da iyi olur. Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler =) :71:

süpermiş denicem bunu.. anlamadığım bi yer var limonu içine mi atıcaz yoksa suyunumu sıkıcaz ?
bide ellerimizin rengini acıyorsa yüzümüze sürsek yüzümüzün renginide açar heralde die düşünüyorum. zaten maden suyunun çok iyi geldigini defalarca duydum arkadaslardan.. :34:

Limonu sodanın içine mi sıkıyoruz ? Yoksa sodanın içinde beklettikten sonra ekstradan limon suyu ile mi ovuyoruz :17: Sorumun cevabını aldıktan sonra derhal denemeliyim :) Oje kullanmaktan tırnaklarımın beyaz olduğunu görmeyeli seneler oluyor..

tarif güzel ama açıkcası 35 dakika bu şekilde beklemekde zor benim tırnaklarım bembeyazdır sanki hep çamasır suyunda gibi çözümümde çok pratik tırnak maskesi kullanıyorum haftada bir yapıyorum memnunum doğal tarif ama bekletme işi bana göre değil yinede teşekkürler

Back