• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sararan Kırılan Tırnaklara Son

bccsn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
331
195
23
30
Kızlar merhaba, ben ilk okuldan beri tırnaklarımı yerdim. Birkaç uzatma girişimim olmuştu fakat sinir stres derken insan farkında olmadan yiyor. Dedim artık kaç yaşına geldin, erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiğinde annesi iğrenir vs. Uzatmaya karar verdim, birçok forum okudum. En sonunda çözümü buldum. Daha önce uzatmaya çalıştığımda incecik yaprak gibi bükülen kırılan bir tırnağım oldu. Böyle olacaksa uzatmanın bir mantığı yok diye düşündüm, taki uyguladigim bakimlari yapana kadar.
İlk önce tırnaklarıma sertleşmesi için kalyon sürdüm, rakı beyazı renginde olanı. 10gün sonra tirnaklarim biraz uzadı ve hiç olmadıkları kadar sertlerdi. Fakat renkleri hala sarıydı. Daha sonra beyazlatıcı diş macunu ile limon suyu karışımını uyguladım. Tırnaklarım ertesi gün bembeyaz oldu. Şuan hala 3günde bir bu karışımı uyguluyorum ve beyaz kalmalarını sağlıyorum. Fakat geçen gün tekrar kalyon sureyim dedim hiç iyi gelmedi, aksine tirnagim yumuşar gibi oldu sarardı. Yani bir müddet kullandiktan tirnaklariniz sertlestikten sonra kullanmayın. Oje sürmeden önce alttan sürerseniz sadece, tırnağı korumuş olursunuz. Benim incecik yillar boyu yenmiş tirnaklarim bu hale geldiyse kızlar sizinkiler hayli hayli düzelir. Yalnız karışımı uyguladiktan sonra saf zeytinyağlı bir kremle nemlendirirseniz iyi olur. Dediğim gibi aslında tüm forumlarda yazılan bilinen birşey fakat gercekten işe yariyor. Deneyin derim :)

Eklentiler

• P_20150822_005210.jpg
    P_20150822_005210.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 237
  • P_20150822_005053.jpg
    P_20150822_005053.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 405
  • P_20150822_005632.jpg
    P_20150822_005632.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 185
Hala var mı bilmiyorum, Cecile markasının turuncu bir yağı vardı. Aldığım dönem çok ama çok kırılıyordu tırnaklarım, üstleri soyuluyordu ve sarıydı. Oje şişesi içinde yağ, ama aynı oje gibi sürülüyor (kurumuyor). Çok çok iyi gelmişti bana. Hatta sürekli havuza denize girdiğim zamanlarda bile taş gibiydi tırnaklarım. Bulursanız, hala varsa düşünmeden alın.

Benim ayak tirnaklarım sarariyor maalesef bulduğum çözümler geçici oldu hep . Bu karışım bir süre uyguladıktan sonra kalici beyazlık sağlıyor mu ?

Hala var mı bilmiyorum, Cecile markasının turuncu bir yağı vardı. Aldığım dönem çok ama çok kırılıyordu tırnaklarım, üstleri soyuluyordu ve sarıydı. Oje şişesi içinde yağ, ama aynı oje gibi sürülüyor (kurumuyor). Çok çok iyi gelmişti bana. Hatta sürekli havuza denize girdiğim zamanlarda bile taş gibiydi tırnaklarım. Bulursanız, hala varsa düşünmeden alın.
Canım doğal yağ karışımı ise işe yariyor gerçekten, aklımda bulunsun buldugumda hemen alır denerim

Benim ayak tirnaklarım sarariyor maalesef bulduğum çözümler geçici oldu hep . Bu karışım bir süre uyguladıktan sonra kalici beyazlık sağlıyor mu ?
Evet birkaç görsel ekledim, ordada gorebilirsiniz. Ben oje kullanmaktan hoslanmiyorum pek, karışım sayesinde doğal french gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir çay tabağının içine çay kaşığı kadar beyazlatıcı etkili diş macununu sık üzerini 5/6damla limon suyu damlat iyice karıştır kopurene kadar. Daha sonra tırnaklarına uygula. 15dk bekle kuruyor hemen zaten. Ilık suyla yikar nemlendirirsin, ertesi gün fark ortaya çıkıyor. 2gece üst üste dene istersen etkisini daha çok görürsün

Evet birkaç görsel ekledim, ordada gorebilirsiniz. Ben oje kullanmaktan hoslanmiyorum pek, karışım sayesinde doğal french gibi duruyor. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bir çay tabağının içine çay kaşığı kadar beyazlatıcı etkili diş macununu sık üzerini 5/6damla limon suyu damlat iyice karıştır kopurene kadar. Daha sonra tırnaklarına uygula. 15dk bekle kuruyor hemen zaten. Ilık suyla yikar nemlendirirsin, ertesi gün fark ortaya çıkıyor. 2gece üst üste dene istersen etkisini daha çok görürsün

Teşekkür ederim . Denerim o zaman umarım Kalıcı sonuc alırım bende .

Back