• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şarap Ve Kına ile KIZIL renk !!

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
38
Antalya
dddd8wj0.th.jpg

belki haberi okuyanlarınız vardır ama ben daha bugün gördüm internette gazete sayfalarına bakarken.. bu oyuncu bayanın saçlarının rengini merak etmişler ve oda şu yanıtı vermiş.. "şarap ve kınayı karıştırıp bouyuyorum" diye.. bunu hiç duyan varmı.. kızıl rengi çok hoşuma gitti şimdi düşünmüyorum ama ilerde yapacak olursam aklımda bulunsun yapmak isteyenlerede bi alternatif olsun istedim.. bide eklemiş.. daha koyu isteniyorsa şarap miktarı fazla tutulur diye...

guzel sac rengi var gercekten kina ve sarapmi acaba cok acik rengi kina kizil yapar demii

evet canım ya bende inanamadım o nedenle paylaşmak istedim.. kınayla şarabı karıştırmış.. hurriyetin magazin sayfasında eski konularda var bakarsanız bulursunuz illaki... kendiside cok dogal oldugunu söylemiş...

wöwww denicem galiba...bu kına bldiğimiz kınagecelrinde yaktıımız kına demi...acaba şarap ta herhangibir şarap farkeder mş?

Back