Saç Rengi ve Saç Boyama Şarap kızılının üstüne siyah tutar mı?

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
Merhaba,

Annemin saçı yaklaşık 1 senedir şarap kızılı,bana dedi ki sıkıldım artık bu renkten siyaha dönmek istiyorum kadınlar kulübündeki hanımlardan bilgi al. Annem saçlarını evde kendisi siyaha boyasa siyah tutar mı?Yoksa profesyonel bir kuaför yardımı mı gerekiyor?Tecrübelerinize ihtiyacım var yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar..

tutar ama yıkanıp boya aktıkca gun ısıgında alttan kızıl yansımalar cıkıcaktır..2-3 kere boyayıp rengi oturtursanız sorun ortadan kalkar.zaten kızılı da acıcı olmadan siyahtan baska hicbir renk kapatamıyor.

Ben hiç bu tonları denemedim ama tutar diye düşünüyorum.İlk boyama sonrası biraz aksada ikinci boyama sonrası tam simsiyah olur.

kızılı iyice akıtıp önce küllü bi tonla zemin hazırlayıp sonra siyaha boyarsa daha iyi kapanır diye düşünüyorum. çünkü siyah aktıkça alttan kızıl yansımalar oluşucak, kızıldan tek seferde kurtulmak mümkün değil maalesef.

koyu kestane renge boyattı ama saçı yıkadıkça saç yeniden kızıl oldu maalesef...Bu kez evde tekrar boyayacak yine aynısı olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…