• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şarap Kızılından Açık kumralaa!:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi brns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
28
0
86
İstanbul
arkadaşlar bundan 4 ay önce biranda kumral oaln saçlarımı şarap kızılına boyamıştım. 2 kez boyadım çok da yakışmıştı beyaz tenli olduğum için ancak daha sonra sıkıldım. ve çoğumuz gibi açık kumrala dönmek istedim. önce büyük bi hata yaptım lorealin ultra açılı kumral boyalarından birini alıp boyadım saçım dibinden çok az çıkmıştı. o kısımlar sarı oldu ve kızılın tonu bile değişmedi!! mafoldumben biraz bekledikten sonra hala şarap kızılı olan saçımı palette yoğun renk açıcıyla açtım önce üstüne viyana kumral boyadım. ama viyana kumral hatalı bi seçimmiş keşke küllü boyasaydım. sonucunda bakır oldu saçlarım. yakıştığı için 1.5 hafta kadar kullandım böylece akmış oldu. aktıktan sonra da saçımı küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırıp boyadım. şuanda saçım karma bi kumral.hihoyyyt ama bakırlıktan tamamen kurtuldum. bikaç haftaya da küllü sarıya boyarım sonucunu yazarıım:))

küllü sarı bende boyamak istiyorum ama koleston boyucam sanırım lorealın ultra açıcılı kumral boyaları dibini güzel bir sarımı yaptı yani böyle turunculaşma olmadımı benimde saçım palette açık kumral boyalı ama kolestonla loreal arasında gidip geliyorum acaba hangisini alsam çoğu arkadaş koleston küllü sarı al dedi diplerde turunculaşma olmuyormuş ben hem diplerim turuncu olmasın istiyorum hemde açık kumral boyalı kısımlar biraz daha sarı olsun isityorum bu arada dipler benim koyu kumral kendi saçım 1 cm çıktı

canım benim istediğim renk bu i,şte sağol foto için çok güzel saçının rengi bende yakında alıcam bebekten çıkamıyorum dışarı

Son düzenleme:
arkadaşlar bundan 4 ay önce biranda kumral oaln saçlarımı şarap kızılına boyamıştım. 2 kez boyadım çok da yakışmıştı beyaz tenli olduğum için ancak daha sonra sıkıldım. ve çoğumuz gibi açık kumrala dönmek istedim. önce büyük bi hata yaptım lorealin ultra açılı kumral boyalarından birini alıp boyadım saçım dibinden çok az çıkmıştı. o kısımlar sarı oldu ve kızılın tonu bile değişmedi!! mafoldumben biraz bekledikten sonra hala şarap kızılı olan saçımı palette yoğun renk açıcıyla açtım önce üstüne viyana kumral boyadım. ama viyana kumral hatalı bi seçimmiş keşke küllü boyasaydım. sonucunda bakır oldu saçlarım. yakıştığı için 1.5 hafta kadar kullandım böylece akmış oldu. aktıktan sonra da saçımı küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırıp boyadım. şuanda saçım karma bi kumral.hihoyyyt ama bakırlıktan tamamen kurtuldum. bikaç haftaya da küllü sarıya boyarım sonucunu yazarıım:))

canım bi fotoğraf kousanda görsek ya bizede yardımcı olmuş olursun açık kumrala dönmek isteyenlere ayrıca SHADOWGİRL ADLI ARKADAŞ BENİ Bİ GÖRÜYOSAN CVP YAZ NOLUR BU SAÇ RENGİNİ NASIL ELDE ETTİN ÖZELDEN MSJ YAZAMADIĞIM İÇİN SANA ULAŞAMIYORUM BENDE BU RENKTEN İSTİYORUM GÖR BENİ NOLURzemuszemus SENİNLE Bİ KONUŞMAM LAZIM LÜTFEN

canım benım sacımda ask alevıydı bende kumral boyamak ıstıyorum aynı senın yaptıgın gıbı ılk once loreal kullandım sonuc senınkının aynısı daha sonra garnıer voıle vs boyalarla kumral tonlarına boyadım sacımın kızıl olan kısmında cok az bı degısım oldu ama yınede kızıl degısık bısey oldu ama sacım su an 3renk kendı sac rengım 1-2cm 8cm cıvarında kumral gerı kalan uzun kısım ıse kızılımsı bı renk palette kullansam sonuc nasıl olur sence

ben palette kullanıyordum uçlarda röfleler vardı 7 numara kapattı hepsini ama sonra aktıkça üsütne 8 açık kumral boyadım şimdi orielle rengini açtım biraz koyu sarı oldu bu ayda kolestondan devam edicem 11/1 boyucam açık küllü sarı

kızlar tavsıye ve onerılerınız ıcın tesekkur ederım palette IL 1 ile kızıldan kurtuldum cok sukur degısık bı renk cıktı ama hos oldu

küllü sarı bende boyamak istiyorum ama koleston boyucam sanırım lorealın ultra açıcılı kumral boyaları dibini güzel bir sarımı yaptı yani böyle turunculaşma olmadımı benimde saçım palette açık kumral boyalı ama kolestonla loreal arasında gidip geliyorum acaba hangisini alsam çoğu arkadaş koleston küllü sarı al dedi diplerde turunculaşma olmuyormuş ben hem diplerim turuncu olmasın istiyorum hemde açık kumral boyalı kısımlar biraz daha sarı olsun isityorum bu arada dipler benim koyu kumral kendi saçım 1 cm çıktı

canım bencede kolleston kullan ben lorıal kullandım turunculasma yapmadı ama turuncudan bıraz acık daha cok kumrala yakın bı renk olmustu ama ben sımdı palette kullandım turunculasma olmadı tavsıye ederım

ama arkadaşlar dikkat edin benim biraz yeşillenme oldu paletteyle. şimdi en son dün açık kumral olan saçlarımın uçlarına ve önlerine yeryer koleston yoğun renk açıcı uyguladım karıştırdım toplam 6-7 dk falan bkeleyip yıkadım. çok güzel bi sonuç aldım aynı işlemi 1 kez daha yapınca daha da güzel olucağını düşünüyorum. başta korkuyodum acaba kötümü olur yarım yarımmı durur diye çok tonlu açıldı güzel oldu.

ama arkadaşlar dikkat edin benim biraz yeşillenme oldu paletteyle. şimdi en son dün açık kumral olan saçlarımın uçlarına ve önlerine yeryer koleston yoğun renk açıcı uyguladım karıştırdım toplam 6-7 dk falan bkeleyip yıkadım. çok güzel bi sonuç aldım aynı işlemi 1 kez daha yapınca daha da güzel olucağını düşünüyorum. başta korkuyodum acaba kötümü olur yarım yarımmı durur diye çok tonlu açıldı güzel oldu.[/QUOTE
hadi ya nasıl yeşillenme oldu canım.merak ettim valla .bende daha once lorıal kullanmıstım ama olmamıstı palette ıstedıgım gıbı actı.belki daha önce ki boyadıgımız boyalara gore farklılık gosterıyodur ama koleston tabı kı tartısılmaz daha once hep koleston kullanmıstım cok memnundum kızıl serısınden en azından dıgerlerı kadar akmıyordu sonra renk degıstırmek ısteyınce baska markalar denedım.kolestonun bulamamıstım muhakkak onu denerdım ama bızım bulundugumuz yerde hersey bulunmuyo

Back