Saç Rengi ve Saç Boyama Şarap kızılı üstüne kahve??

junkmail

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
31
0
286
.

Son düzenleme:
Resimdeki gibi renklerden bahsediyorum?

Son düzenleme:
bi cevap veren yok mu 28 kişi görüntülemiş ib cevap veren yokk

palette deluxe serisinde aradığın gibi bi kahve var fakat şuan adını hatrlamıyorum markete gidip bi bakmanı tavsiye ederim fakat kızılın üzerine imkanı yok tutturamazsın

hemen cevap vereyim öhöm iki gün önce saçlarımı kızıla boyattım kumrala dönmeye çalışıyordum kıpkırmızı bişey oldu sonra bugün az önce yine gidip boyatayım kırmızılık biraz kapansın dedim şu an saçlarım simsiyah sinirim bozuk o yüzden dikkat et öyle bi kahverengi olmuyor allah sana kolaylık bana da sabır versin

allah ikinizede sabır wersin :) kızıldan kurtulmak çok zor bi siyah bide kızıl illet bi renk zaten

o değil de ben şimdi bu siyahtan nasıl kurtulucam kuaför beni dövse daha az üzülürdüm

hayır açık kumraldı benim asıl saç rengim şimdi bundan kurtulmak için açtırmam gerekio galiba

hayır açık kumraldı benim asıl saç rengim şimdi bundan kurtulmak için açtırmam gerekio galiba

sakın açtırma saçların mahvolur.Kuaförler her ne kdr doğal oryal kullanıyorz bişi olmaz desede mahvoluyor. ben derimki bi kaç ay ya bekle yada çok iyi bi kuaförde sildirme işlemi yaptır. Benim tavsiyem hergün bol bol yıka o boya saçta 2 tona kadar rahatlıkla açılır ben mavi siyah kullanıyordum 1 2 ayda kahverengiye dönüyordu

CANIM BENİM SAÇIMDA BAKIRDI BURADAN ARAŞTIRDIM PALETTE AÇICIYI ÖVMÜŞLER ALDIM EVDE AÇTIM HİÇ YIPRANMADI..SAÇIN UZUNSA 2 PAKET ALMALISIN ALTIN SARIYA KADAR AÇTI VE KUMRALA BOYADIMhiç yıpranmak yok yumuşacık..

sildirme ne olduyor tam olarak pahalı bir işlem mi ve saçım zarar görür mü zaten her halükarda bir hafta beklicem iki gün sonra yine işlem yaptırırsam saçım falafoş olur bekleyeyim ya da ben biraz sağol ya kimle konuşayım bilemedim annemle konuşmaya korkuyorum zaten bu boya olayını

benim saçım koyu kahve ama uçları daha siyah bu saçımdan kurtulmak istiyorum ama malesef açamıyorum saçım yıpranıyor pallette açıcı nasıl bişey konuyu anlatırmısın birazdaha rica etsem:80:

sildirme pahalı benim saçım omzumda bana kuaför 250 ye yaparım demişti. saç tabiki her halükarda illaki açılınca zarar görüyor ama oryalinki kadar zarar vermiyor bu.Saçın üzerindeki boyayı akıtıyorlar saç 3 ton falan açılıyor daha fazla açılmıyor bu işlemle. Palettenin açıcısını kesinlikle önermiyorum benim bi arkadaşın saçını onla açtık saçlaır lastik gibi oldu

elinin ayarı yok bu kuaförlerin

kesinlikle.sen en iyisi bekle saçların aksın daha sonra istediğin renkle boyayarak boyayı oturtursun.Ben çoğu zaman renk değişirken öle yapıyorum düşün mavi siyahtan bile turuncu ve karamele dönebildysem kuaförsüz sen hayli hayli başarırsın :)

10 kez şampuanladım geldiğim gibi azimliyim neyse demekki saç kızıldan kahveye dönmüyormuş doğal saç rengi en iyisiymiş

Geçen gün gittiğim bi kuaför deposunda bi boya silici görmüştüm markasını hatırlamıyorum
Fiyatı 35tlydi
Kalitesini ve yıpratma derecesini sordum zaten kuaförler de bizim gibi depolardan alıo her şeylerini yani kuaföre 100-200 tl vereceğine al evinde kendin yap demişti
Saçı da oryal kadar yıpratmayacağını söyledi
Ama ben siyah saçımı mavi yapmak istediğim için açıcı veya silici kullanamıyorum malum saçları kızıl açıo ve kızıl saça mavi olmaz
Bikaç kere kullanmam gerekir ona da cesaret edemiyorum ince telli ve yıpranmış saçlarıma uygularsam kopar

Yani kuaför depolarından boya silicileri uygun fiyata bulabilirsiniz

kızlar...
herkez farklı bir şey söylüyorda burada profösör gibi ahkam kesim mualefet yapmakta istemiyorum..
palette yoğun açıcı fiyatı 8 lira kipadan aldım..
saçım çok işem görmüş bir saç değil sadece her ay boyarım..fön yada şekillendirici kullanmıyorum..
saçlarım ince telli..röfle falanda yoktu..yaptım 45 dakika beklettim..yıkadım altın sarısı oldu ve hiç ypranmadı ama hiç...
yalan yazıcak halim yok burada..firmadan prim almıyorumki

artık bi,lgisizliğimizden faydalanıp bizden tonlarca para alan ve aynı zamanda kötü malzeme kullanan bizi hep paramızdan hem saçımızdan eden pişkin kuaförlerden bıktım ve kendim öğrenerek uygulamaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…