Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saçımı 3 ay önce palette şarap kızılına boyadım. Şimdi saçımın rengini kahve tonlarına döndürmek istiyorum doğal saçımsa siyah ve esmer tenliyim. Bana önerebileceğiniz kızıl barındırmayan, saçımı alacalı bulacalı bir hale getirmiycek kahve-açık kahve tonları var mı?:44:
hemen cevap vereyim öhöm iki gün önce saçlarımı kızıla boyattım kumrala dönmeye çalışıyordum kıpkırmızı bişey oldu sonra bugün az önce yine gidip boyatayım kırmızılık biraz kapansın dedim şu an saçlarım simsiyah sinirim bozuk o yüzden dikkat et öyle bi kahverengi olmuyor allah sana kolaylık bana da sabır versin
o değil de ben şimdi bu siyahtan nasıl kurtulucam kuaför beni dövse daha az üzülürdüm
hayır açık kumraldı benim asıl saç rengim şimdi bundan kurtulmak için açtırmam gerekio galiba
sildirme ne olduyor tam olarak pahalı bir işlem mi ve saçım zarar görür mü zaten her halükarda bir hafta beklicem iki gün sonra yine işlem yaptırırsam saçım falafoş olur bekleyeyim ya da ben biraz sağol ya kimle konuşayım bilemedim annemle konuşmaya korkuyorum zaten bu boya olayını
elinin ayarı yok bu kuaförlerin
sildirme ne olduyor tam olarak pahalı bir işlem mi ve saçım zarar görür mü zaten her halükarda bir hafta beklicem iki gün sonra yine işlem yaptırırsam saçım falafoş olur bekleyeyim ya da ben biraz sağol ya kimle konuşayım bilemedim annemle konuşmaya korkuyorum zaten bu boya olayını
sildirme pahalı benim saçım omzumda bana kuaför 250 ye yaparım demişti. saç tabiki her halükarda illaki açılınca zarar görüyor ama oryalinki kadar zarar vermiyor bu.Saçın üzerindeki boyayı akıtıyorlar saç 3 ton falan açılıyor daha fazla açılmıyor bu işlemle. Palettenin açıcısını kesinlikle önermiyorum benim bi arkadaşın saçını onla açtık saçlaır lastik gibi oldu