- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Merhaba kızlar. Sizde benim gibi Sarah jio hayranımısınız? O zaman müjdeli haber vereyim. Bu ay içinde Sarah jionun son kitabı Elveda Haziran satışa sunulacak. Hatta ön sipariş bile başlamış duyar duymaz kitapyurdu sitesinin yolunu tutup verdim siparişimi :) Fiyatı 13 TL. Diğer kitaplarıyla hemen hemen aynı fiyatta. Ve yayınevi olarak Arkadya yayınlarına geri dönüş yapmış bulunmakta. Bundan bir önceki kitabı Agapinin yayınevi değişikti. Ve ben hiçç begenmemiştim. :) Püsküllü ayraç bundada bekleniyor. HAdi bakalım hayırlı ugurlu olsun. :)
Eki Görüntüle 1552914
ben d&r dan aldığım için 20 tl ye aldım. dün okudum bitirdim bile. diğer kitapları gibi güzeldi. başında biraz sıkıldım açıkçası ama ilerledikçe yine heyecanlı, duygu yoğunluğu olan bir kitap oldu. böğürtlen kışı, mart menekşeleri ve son kamelyayı da okumuştum. ben de beğeniyorum sarah jio nun kitaplarını. diğer 3 ünü de okucam.
Evet canim bende de aynisi oluyor. Okumaya baslayinca kurguyu hemen yapiyorum. Son kitabini ve agapiyi okumadim henuz. Severek okuyorum, keyif veriyor kitaplariBende okudum bitirdim. Ama sonunu biraz tahmin etmiştim. Neden bilmiyorum ama artık sarah jionun nasıl b,r yol izlediğini çözdüm sanırım