• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarah Jio

minalya_28

_öe_ KeremYasir
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
164
88
38
36
sonkamelya-film.jpg
Sarah Jio

18 Şubat 1978 doğumlu Sarah Jio gazeteci, köşe yazarı ve şimdi kitapları dilden dile çevrilen duygulara dokunan bir yazar. Eşi ve üç çocuğu ile Seattle'da yaşamaktadır.

Daha küçük yaşta yazarlığa merak saran ve kısa hikayeler yazan Sarah Jio büyüdüğünde mükemmel bir yazar olma yolunda gidiyordu.

Birçok romana imza atan ve özellikle romantik aşk romanları ile tanınan ünlü yazar en büyük patlamasını Mart Menekşeleri isimli romanı ile yaptı. Amerika’da en çok satanlar listesinde yer alan ve birçok dile çevrilerek farklı ülkelerde de çok satan roman sayesinde büyük üne kavuştu.

Sarah Jio Romanları / Kitapları
The Last Camellia – Son Kamelya
Blackberry Winter – Böğürtlen Kışı
The Bungalow – Yağmur Sonrası
Violets of March – Mart Menekşeleri
The Look of Love
Goodnight June
Morning Glory

Yazarın Böğürtlen Kışı ve Son Kamelya kitaplarını okudum ikisi de büyüleyiciydi en kısa zamanda diğer kitaplarını (Yağmur Sonrası, Mart Menekşeleri) da alıp okuyacağım..

böğürtlen kışı, mart menekşeleri ve son kamelyayı okudum. en çok böğürtlen kışını sevdim ama hepsi güzeldi. yağmur sonrasını da okuyacağım.

Böğürtlen kışı çok sevilmiş sanırım . Bu yazarı daha önce hiç okumamıştım . Merak ettim .

yağmur sonrasını okudum, müthişti.. tenefüs zili çaldığı gibi elime alıyodum kitabı, bir solukta bitti ve etkisinden bir hayli çıkamadım. şu an mart menekşelerini okuyorum, o da güzel, böğürtlen kışı da sırada bekliyor.. son kamelyayı da en kısa zamanda alıcam. bu yazar harika!

yağmur sonrasını okudum, müthişti.. tenefüs zili çaldığı gibi elime alıyodum kitabı, bir solukta bitti ve etkisinden bir hayli çıkamadım. şu an mart menekşelerini okuyorum, o da güzel, böğürtlen kışı da sırada bekliyor.. son kamelyayı da en kısa zamanda alıcam. bu yazar harika!

bende mart menekşelerini bitirdim az önce. aşk, hüzün her şey var bayıldım. iyi sayılabilecek bir sonla bitmesi iyi oldu yoksa etkisinden cıkamazdm:)=

bende mart menekşelerini bitirdim az önce. aşk, hüzün her şey var bayıldım. iyi sayılabilecek bir sonla bitmesi iyi oldu yoksa etkisinden cıkamazdm:)=
aynen canım =) mart menekşelerini bitirdim, o da çok güzeldi, ardından böğürtlen kışına geçtim. onu da bitirdim. en güzeli böğürtlen kışıydı, şiddetle tavsiye edilir =)

gündüz sefası dışındaki kitaplarını aldım en yakın zamanda başlıyorum bakalım :)

Back