Sarah Jio nun tüm kitapları ve Canan Tan

pirayenazim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
10
6
Kızlaarrr Sarah Jio dan Bögürtlen Kışı nı şiddetle tavsiye ederim
2.olarak Mart Menekşeleri
3.Son Kamelya
4.Yağmur Sonrası
5.Gündüz Sefası

Canan Tan :
Pembe ile Yusuf
Yüreğim seni çok sevdi
Eroinle Dans
Piraye

aradığınız bir kitap varsa mutlaka bunları alıp okumalısınız canlar bir kitap kurdu olarak kesinlikle tavsiye ediyorum:KK39::KK50:

Arkadaşım biraz tuhaf olacak ama belliki sarah jio tutkunusun bende alıp başlamak istiyorum bu çok metedilen yazarın kitaplarına eğer sarah jio kitaplarını elden çıkarmayı düşünürsen haberim olsun fellik fellik 2. elini arıyorumda :KK51:

Sarah Jio konusunda sana katılıyorum.
Son Kamelya'yı ve son kitabı olan Agapi'yi okumadım ama diğer kitapları tek kelime ile harikaydı.

Canan Tan'dan da Piraye, Yüreğim Seni Çok Sevdi ve Aşkın Sanal Hallerini okudum.
Piraye muhteşemdi.

ben en son kitabı agapi hariç diğer bütün kitaplarını okudum sarah jio nun gerçekten olay kurgusuyla
size kitabı yaşatıyor bütün kitapları iki zamanlı (eski ve şimdiki zaman ) bu da benim yazarı sevme nedenlerimden
biri anlatımı basit dili yalın sizi yormayan kitaplar iyi okumalar...

ben sarah jiocuyum canan tan eroinle dansı okumustum başta cok sıktı sonra sevmistim.

sarah jio nun bütün kitaplarını okudum ve yeni bi kitabı çıkmış ama hiş incelemedim adı agapi okuyanlar varsa nasıl bi kitap olduğunu söyleyebilir mi? bana sanki baş ucu kitabı gibi geliyorda. sarah jio nun kitaplarını okuduktan sonra
Kır Çiçeği Tepesi Kimberley Freeman okumanızı hatta arkadya yayınlarının bütün kitaplarını tavsiye ederim. :KK9:

Kızlaarrr Sarah Jio dan Bögürtlen Kışı nı şiddetle tavsiye ederim
2.olarak Mart Menekşeleri
3.Son Kamelya
4.Yağmur Sonrası
5.Gündüz Sefasır
Canan Tan :
Pembe ile Yusuf
Yüreğim seni çok sevdi
Eroinle Dans
Piraye

aradığınız bir kitap varsa mutlaka bunları alıp okumalısınız canlar bir kitap kurdu olarak kesinlikle tavsiye ediyorum

Sarah jio nun agapi adli kitabini okudun mu? Ben daha okumadim çünkü pek emin değilim. Sanki bas ucu kitabına benziyor. Okuduysan fikir verir misin ?

sarah jio nun:
mart menekseleri
bogurtlen kisi
yagmur sonrasi
son kamelya
gunduz sefasi
yesil deniz kabugu
elveda haziran

kitaplarini okudum. yazarin tarzi o kadar ayni ki 3. kitaptan sonra sonunda ne olacagini anliyorsunuz. ancak anlatimini cok seviyorum. oyleki gece 12 gibi yatagima gecip okumaya basliyorum. sabah 6 7 gibi bitene kadar okuyup genellikle hic uyumadan ise gidiyorum. ama seviyorum tarzini. hepsi de tavsiye edilir. bogurtlen kisindan sonra en cok yesil deniz kabugunu sevdim:)

canan tan - piraye ve yüreğim seni çok sevdi , eroinle dans, en son yürekler ölür kitabını bitirmiş olup yüreğim seni çok sevdi kitabında her sayfasında ağlamıştım :) piraye de bir harikaydı diğer kitapları öyle çok güzeldi , iz kitabını bitiremediydim .

Sarah jıo ile ilk tanıştığım kitap böğürtlen kışı olmuştu harika bir kitaptı çok beğendim elveda haziran da sevdim , ama gündüzsefası elimde sürükleniyor bi sevemedim gitti aslında konuusu da güzel , kendimi veremedim kitaba sanırım .

Sinan akyüz - incir kuşları kitabını keisnlikle okumanızı tavsiye ederim.

Sarah Jio'nun kitapları bana inanılmaz basit geliyor hamileliğim son evresinde Böğürtlen Kışı'nı okumuş baya etkilenmiştim sonra Mart Menekşelerini okudum konu gidişatı aynı olunca feci sıkıldım. Yeşilçamdan fırlamış gibi karakterleri

X