Sivilceli Ciltler SARAÇOĞLU'NUN muhteşem i. sivilce kurutan kürü-denedim ve sonuç olumlu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rainforest

Ema Parti Tasarım Facebook'ta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
212
0
merhaba arkadaşlar.çok sivilceli değilim ama ben de çıktığı zaman kırmızı ve acılı bir şekilde çıkar ve leke bırakır.Prof. Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun kitabından alıntı yapıyorum ve denedim.öneririm.ben pamuğa damlatmadım direk soğan dilimlerini kırdım ve sivilce üzerinde gezdirdim.gözleriniz yaşarabilir ama olsun sonuç olumlu.

Sivilceyi kurutmak için:

Pamuğa damlatılan yemeklik kuru soğan suyunu 2-3 dk iltihaplı sivilce üzerinde bekletiniz.1 hafta boyunca günde 2 kez,6 saat arayla uygulayınız.

bu sadece cıkan sivilceyi kurutuyo.. yüzeydeki sivilce degilde bence sivilceye neden olan seyi ortadan kaldırmak lazım... bosunamı zoretanin kullanıyorum ben.. fisfisfis

bende 2adet soğanı mikserden geçipip suyuna yarım çay bardağı elma sirkesi karıştırdım.bunu bitmiş soda şişesinin için katıp buz dolabına koydum. henüz dün başladım günde 2kere sivilcelerimin üzerine pamukla sürüyorum 1günde şimdilik kuruttu 1hafta içinde bir gelişme olursa yazacağım size

kocaman iltihaplı bi sivilcem vardı aldım soğanı sıktım suyunu döktüm pamuğa bastırdım sivilceye FISSSSSSSSS diye :KK70::KK64::KK62: ama izler geçmiyyy :/

X