- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 23
- 28
- Konu Sahibi kendimeinanamiyorum
-
Gebelik oncesi folik asit kullan onunda vitamin açısından çok büyük desteği oluyor. önce allah sonra doktor vesselam :)
Merhaba, ben saglikli beslenmeyle kafayi bozdugum bir donem, incir kurunun saglik acisindan faydali oldugunu duyup 1 kavanoz yapmistim. Bir kac ay dolapta beklettim, en sonunda baktim ki sonu cop kutusu olacak, sirf atilmasin diye esime de yedirdim kendim de yedim. O incirleri tukettigimiz ay hamile kaldim. Gebelik istemiyor ve korunuyorduk :) Yani etkisi oldu mu yoksa tesaduf mu tabi ki bilmiyorum ama benim incir deneyimim bu sekilde. Dilerim kolaylikla kavusursunuz bebeginizeArkadaşlar herkese merhaba ben gebe kalmaya çalışıyorum 25 mayısta adet gördüm ve ovulasyon testi yapmaya başladım ama testlere göre yumurtlama görmedim bugün de adetim başladı maalesef. Bu ya yumurtlamadım ya yeterince gelişemedi bilmiyorum geçen aylarda da yaşamıştım böyle bir şey. bu konuda araştırırken saraçoğlunun incir kürünü gördüm sizlerden ve yakınlarınızdan deneyen faydasını görem var mı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ya da bundan başka önereceğiniz bir şeyler varsa yine duymak isterim çok teşekkürler
Merhaba, ben saglikli beslenmeyle kafayi bozdugum bir donem, incir kurunun saglik acisindan faydali oldugunu duyup 1 kavanoz yapmistim. Bir kac ay dolapta beklettim, en sonunda baktim ki sonu cop kutusu olacak, sirf atilmasin diye esime de yedirdim kendim de yedim. O incirleri tukettigimiz ay hamile kaldim. Gebelik istemiyor ve korunuyorduk :) Yani etkisi oldu mu yoksa tesaduf mu tabi ki bilmiyorum ama benim incir deneyimim bu sekilde. Dilerim kolaylikla kavusursunuz bebeginize
Merhaba peki incir kürü nasıl yenmeli ? Nasıl kullandınız ?Merhaba, ben saglikli beslenmeyle kafayi bozdugum bir donem, incir kurunun saglik acisindan faydali oldugunu duyup 1 kavanoz yapmistim. Bir kac ay dolapta beklettim, en sonunda baktim ki sonu cop kutusu olacak, sirf atilmasin diye esime de yedirdim kendim de yedim. O incirleri tukettigimiz ay hamile kaldim. Gebelik istemiyor ve korunuyorduk :) Yani etkisi oldu mu yoksa tesaduf mu tabi ki bilmiyorum ama benim incir deneyimim bu sekilde. Dilerim kolaylikla kavusursunuz bebeginize
Soğan kürü benim favorimsoğan kürüde dene ,
Zeytinyağlı olanı ben de yapmıştım eşime veriyordum arada kendim de yiyordum bence doğal şeyler kesinlikle en faydalısiMerhaba, ben saglikli beslenmeyle kafayi bozdugum bir donem, incir kurunun saglik acisindan faydali oldugunu duyup 1 kavanoz yapmistim. Bir kac ay dolapta beklettim, en sonunda baktim ki sonu cop kutusu olacak, sirf atilmasin diye esime de yedirdim kendim de yedim. O incirleri tukettigimiz ay hamile kaldim. Gebelik istemiyor ve korunuyorduk :) Yani etkisi oldu mu yoksa tesaduf mu tabi ki bilmiyorum ama benim incir deneyimim bu sekilde. Dilerim kolaylikla kavusursunuz bebeginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?