Sara hastalari lutfen bakiniz

Eşiniz hangi ilacı kullandı acaba ve tamamen geçtimi iyileştimi

Eşiniz hangi ilacı kullandı acaba ve tamamen geçtimi iyileştimi
ilac adi vermem dogru olmaz.
herkesin kendi ihtiyacina gore doktoru verir.
sukur 14 senedir falan nobet gecirmedi.
hala tedbir olarak devam ediyor. doktor istersen birakmayi deneyebilirsin dedigi halde.

ilac adi vermem dogru olmaz.
herkesin kendi ihtiyacina gore doktoru verir.
sukur 14 senedir falan nobet gecirmedi.
hala tedbir olarak devam ediyor. doktor istersen birakmayi deneyebilirsin dedigi halde.
Maşaallah darısı benim başıma inşallah ben hamileliğimde epilepsi teşhisi konuldu lamictal verdi bana doktor en hafif ilaç buymuş bebeğe etki etmeyen şimdi 18 haftalık hamileyim doktor kontrolündeyim böyle epilepsi olup geçenleri duyunca seviniyorum

gecmis olsun size de hamileliginiz bitince daha da etkili ilaclarla tamamen biter insallah

Doktoruna lamictal isimli ilaci icebilir miyim diye sor ve onu kullan ben ilk kizimda emzirirken ilac kullaniyodum farkli bir çok doktora sorduk onlarda bu sutten geçmez dediler hepside
konu eski ama bende epilepsi hastasiyim ve lamictal 400 mg kullaniorm. Hamileligim boyunca kullandm ve suan emziriyorm yinede tedirginim. SiZ emzirdinizmi? Emzirsyseniz herhangi kotu bir yanetki oldumu

konu eski ama bende epilepsi hastasiyim ve lamictal 400 mg kullaniorm. Hamileligim boyunca kullandm ve suan emziriyorm yinede tedirginim. SiZ emzirdinizmi? Emzirsyseniz herhangi kotu bir yanetki oldumu
Ben ilk kızımda emzirdim..2. kızımdan önce bitkisel tedavilerle baya iyi oldum ilacı bıraktım.

Peki siz hangi ilaci kac mg kullaniordunuz? Nobetlerinizde bayilormuydunuz? Nasil bir bitkisel tedavi keske elimde olsada birakabilsem ilaclari
Lamictal 250 mg kullaniyordum..6 yıl ilaç kullandım toplam 5 kere falan bayıldım.. nöbetlerim sabah uyandığımda titreme tarzında oluyor genelde..bitkisel tedavide kafadan hacamat ve sülük oldum birde nazar veya korku sebep oluyormuş epilepsi hastalığına iyi bir hoca bulup okutun kendinizi sizde okuyun kendinize..bu arada yılda 1 2 kez hacamat sülük yapıyorum ben..

Ben hic bayilmadim benim nobetlerim titreme seklinde oluyor onun oncesindede sebepsiz korku hissediorm… peki ilaci biraktktan sonra bayilmadnzmi hic. Birde mriniz temizmiydi? Ben yurt disinda yasiorm ama dediklerinizi deneyecgm Turkiyeye gidince insallah..

Benimde içimde o korku hissi oluyor nöbetlerden önce..ilacı bıraktıktan sonra 5 yıl geçti 2 kere bayıldım..çok uykusuz kalırsam sabahları hafif titreme şeklinde oluyor.. ilacı bıraktıktan sonra ilk zamanlar doktor kızar diye gitmedim sonradan ihtiyaç duymadım diye gitmedim .

Peki sizin epilepsiniz cocukluk cagindami basladi benim 30 yasinda basladi ikinci yilim mrda kucuk bir sorun oldugu icin ilaclari birakamiorm malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…