• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sar Saa koyu Rfle?

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
Arkadaslar ikinci röflemi yeni yaptirdim istedigim gibi acik renk. amakuaförüm ikisindede cila atti. Buda kendi saclariminda rengini acti normalde kahve benim saclarim. Ama cila biraz aciyo rengi ve bakir turumcusu bise oldu dipleri ve aradaki kendi saclarimiyice.

Hic sevmedim, acik renk röflelerimle karisinca genel olarak tüm sacima sicak bir hava vrdi ve bu beni yasimdan büyük gösteriyo bence :(

pazartesi kuaförüme gidecegim tekrar, turumcumsu olan tutamlarin hepsine ve diplere acik kahve yada koyu sari röfle attirayimdiyorum.
Sizce yapilabilir biseymi bu ,yapabilirmi kuaförler bunu, sonucta o tutamlari tek tek nasil bulacak. sarilara degdirmeden nasil dipleri boyucak Benim aklim pek ermiyor.
yaptiraniniz yada duyan varmi hic ????

Christina-Aguilera-172.JPG
böyle bir şey mi canım

yeni birsey ögrendim sagol, ters röfle ilginc :)
benim korkum kuaför benim röflesiz saclarimi ayiklayabilirmi ? komple sari sacta sorun olmaz tabii de.
canim ters röfle komple sari saca yapilanmi ?

Son düzenleme:
yeni birsey ögrendim sagol, ters röfle ilginc :)
benim korkum kuaför benim röflesiz saclarimi ayiklayabilirmi ? komple sari sacta sorun olmaz tabii de.
canim ters röfle komple sari saca yapilanmi ?

canım işinin ehli bir kuaföre gidersen ne istediğini anlar ve yapar zaten iyi kuaförlerin hiçbiri paketlenmiş saçın üstüne tekrar saçı paketleyip koparmaz yakmaz nasıl senin röfle yaparken saçlarını ayırıp paketledi bunda da röflesiz olan yerleri ayırıp paketleyecek onlar işini bilir yani ama deneyimli işinin ehli bir kuaföre yaptır a.s.

sagol canim ücüncü gidisim bu kuaföre, coguzaman söyleidgi ile yaptigi farkli oluyor , yaparken elim öyle gidiyor diyor ya hadi bakalim .
olmadi kazicam artik bu saclari :))

Back