Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
Aynı benimde öyle oluyodu canım bende vajinadan kültür aldı doktorum ve enfeksiyon çıktı bütün antibiyotiklere dirençli çıktı hemde 3 tanesine duyarlı çıktı yeni bitti antibiyotiğim ins geçmiştir daha öncede antibiyotik fitil kullaniyodum ama gecmiyodu bı turlu koku yokdu ne bilim yanma ağrı yokdu ilişkide de aynı ama enfeksiyon cikdiKızlar kucuk tuvaltimi yapınca peceteyle slınce sarı beyaz akıntım geliyor sebebi nedir kasık agrımda var adet olacak gibi ? Ayy
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Adetim gecikti 13 gun dun ve bgun agrılarım varr regl olacak gbi ama kan gelmedi sarı beyaz akıntıc olustuAynı benimde öyle oluyodu canım bende vajinadan kültür aldı doktorum ve enfeksiyon çıktı bütün antibiyotiklere dirençli çıktı hemde 3 tanesine duyarlı çıktı yeni bitti antibiyotiğim ins geçmiştir daha öncede antibiyotik fitil kullaniyodum ama gecmiyodu bı turlu koku yokdu ne bilim yanma ağrı yokdu ilişkide de aynı ama enfeksiyon cikdi
Bebek istiyomusunuz belki hamilesinizdir gecikmiş adetniz bayaAdetim gecikti 13 gun dun ve bgun agrılarım varr regl olacak gbi ama kan gelmedi sarı beyaz akıntıc olustu
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Evet istiyoruz tabiki ovulasyonla takıp ediyorım 10 gundur pozıtıf coft cuzgi koyu blmiyorum varmı yokmuBebek istiyomusunuz belki hamilesinizdir gecikmiş adetniz baya
Bence gebelik testi yapın çünkü ovulasyon da gecikmeye rağmen pozitif goruyosaniz hamilesiniz beklemeyin ben olsam hemen yapmıştım vokdan ovulasyon testimizi atarmisiniz bakayimEvet istiyoruz tabiki ovulasyonla takıp ediyorım 10 gundur pozıtıf coft cuzgi koyu blmiyorum varmı yokmu
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Tabi cnm bak atıyım max yazan taraf t cizgisi cnmBence gebelik testi yapın çünkü ovulasyon da gecikmeye rağmen pozitif goruyosaniz hamilesiniz beklemeyin ben olsam hemen yapmıştım vokdan ovulasyon testimizi atarmisiniz bakayim
Eklentiler
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Çok ilginç, böyle olanlar hamile olduğunu da öğrendi.Evet istiyoruz tabiki ovulasyonla takıp ediyorım 10 gundur pozıtıf coft cuzgi koyu blmiyorum varmı yokmu
En son gebelik testini ne zaman yaptın
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Bu sabah yaptım cnm baksanaÇok ilginç, böyle olanlar hamile olduğunu da öğrendi.
En son gebelik testini ne zaman yaptın
Eklentiler
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
2 kere yumurtlama oluyor olabilir mi acaba , değerlendir bence bu günleriBu sabah yaptım cnm baksana
- 11 Mayıs 2022
- 2.403
- 1
- 2.901
- 63
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Yaptım cok silik ckıyor karartmada daha cok belliBen de sarı beyaz akıntı gelmişti hamilelik belirtisi olarak yani olabilir de test yapın en iyisi
Eklentiler
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Gebelik testi o cnm2 kere yumurtlama oluyor olabilir mi acaba , değerlendir bence bu günleri
- 11 Mayıs 2022
- 2.403
- 1
- 2.901
- 63
Yaptım cok silik ckıyor karartmada daha cok belli
O zaman sabredin biraz yapıcak bir şey yok varsa da bir şey erken diye çıkmıyordur ya da adet belirtisidir ikisi de benziyor birbirine çünkü hayırlısı
- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 27
Aynen cnm pazartesi tekrar edicem testi bakalım o zamana kadar koyulasırsa zaten vardırO zaman sabredin biraz yapıcak bir şey yok varsa da bir şey erken diye çıkmıyordur ya da adet belirtisidir ikisi de benziyor birbirine çünkü hayırlısı