• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı beyaz akıntı sebebi

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
27
Kızlar kucuk tuvaltimi yapınca peceteyle slınce sarı beyaz akıntım geliyor sebebi nedir kasık agrımda var adet olacak gibi ? Ayy

Kızlar kucuk tuvaltimi yapınca peceteyle slınce sarı beyaz akıntım geliyor sebebi nedir kasık agrımda var adet olacak gibi ? Ayy
Aynı benimde öyle oluyodu canım bende vajinadan kültür aldı doktorum ve enfeksiyon çıktı bütün antibiyotiklere dirençli çıktı hemde 3 tanesine duyarlı çıktı yeni bitti antibiyotiğim ins geçmiştir daha öncede antibiyotik fitil kullaniyodum ama gecmiyodu bı turlu koku yokdu ne bilim yanma ağrı yokdu ilişkide de aynı ama enfeksiyon cikdi

Aynı benimde öyle oluyodu canım bende vajinadan kültür aldı doktorum ve enfeksiyon çıktı bütün antibiyotiklere dirençli çıktı hemde 3 tanesine duyarlı çıktı yeni bitti antibiyotiğim ins geçmiştir daha öncede antibiyotik fitil kullaniyodum ama gecmiyodu bı turlu koku yokdu ne bilim yanma ağrı yokdu ilişkide de aynı ama enfeksiyon cikdi
Adetim gecikti 13 gun dun ve bgun agrılarım varr regl olacak gbi ama kan gelmedi sarı beyaz akıntıc olustu

Evet istiyoruz tabiki ovulasyonla takıp ediyorım 10 gundur pozıtıf coft cuzgi koyu blmiyorum varmı yokmu
Bence gebelik testi yapın çünkü ovulasyon da gecikmeye rağmen pozitif goruyosaniz hamilesiniz beklemeyin ben olsam hemen yapmıştım vokdan ovulasyon testimizi atarmisiniz bakayim

Bence gebelik testi yapın çünkü ovulasyon da gecikmeye rağmen pozitif goruyosaniz hamilesiniz beklemeyin ben olsam hemen yapmıştım vokdan ovulasyon testimizi atarmisiniz bakayim
Tabi cnm bak atıyım max yazan taraf t cizgisi cnm

Eklentiler

• B8FF9ACD-5304-4478-A9CE-654DF41A0D6F.jpeg
    B8FF9ACD-5304-4478-A9CE-654DF41A0D6F.jpeg
    436,4 KB · Görüntüleme: 161
Ben de sarı beyaz akıntı gelmişti hamilelik belirtisi olarak yani olabilir de test yapın en iyisi

O zaman sabredin biraz yapıcak bir şey yok varsa da bir şey erken diye çıkmıyordur ya da adet belirtisidir ikisi de benziyor birbirine çünkü hayırlısı
Aynen cnm pazartesi tekrar edicem testi bakalım o zamana kadar koyulasırsa zaten vardır

Back
X