• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı bakır rengi için öneriler ???

gggy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
1
0
1
Ankara
benim saçlarım koyu kumral kahve arasındaydı şu anda kızıl bakır boya var. ben sarı bakır tonlarında bir renk istiyorumEki Görüntüle 1139114 Eki Görüntüle 1139115 $cig-gibi-buyuyen-bakir-renkli-sac-modasi3-570x427.jpg bu renk hatta mümkün mü benim saçıma? ve hangi boyalarla bunu elde edebilirim?

8 tonlarında bakır 2 boyamada falan açar diye düşünüyorum. Benim de kestane saçım üzerine bakır kızıldı (6-7 tonlarında boyatmıştım). 8'li tonlara geçince çok açıldı. Belki çok az koyusu olabilir istediğinin. İstediğin bakır yoğunluğuna göre yansımasını seçebilirsin. igora 8.77 yoğun, loreal 8.34 dore bakır mesela...

igora 8.77 ben boyadım o bakır kızıl gibi oluyor kırmızımsı sonra aktıkça oturuyor ama dipler çok tururncu kalıyor ve çok çabuk akıyor bilginize

Ben doğal saç renginin üzerine phyto 8cd yaptım bundan oldu sanırım :)bakiri çok tutsun diye se biraz fazla beklettim :)tavsiye ederim güzel oldu .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X