Lekeler, Çiller sapsarı ve cansız yüzüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

lagaluga2322

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
38
1
286
İstanbul
merhabalar. 5 yıllık sigara,düzensiz uyku,sağlıksız beslenme sonucu cildim sarı,mat,soluk ve cansız bir hal aldı. sigarayı bıraktım. uyku ve beslenme alışkanlığımı da düzeltiyorum yavaş yavaş. peki cildimi eski canlı ve beyaz haline dönmesini hızlandırabilecek maske-bakım vs tavsiyeleriniz var mı hanımlar?? şimdiden çook teşekkürler :34:

pek çok kez bırakmayı denedim fakat beceremedim. aslında bırakmayı hiç istememişim şimdi şimdi fark ediyorum bunu. ''sigarayı bırakmanın kolay yolu'' diye bir kitap var onu okudum nette filmi de var hatta. bıraktım sonra tekrar başladım vs vs vs. sonunda fark ettim ki kendimi mahvetmişim istemeden. sigara ve yukarda saydığım şeyler yüzünden. çok çirkin hissettim kendimi o an. aynaya baktığımda o soluk yüz midemi bulandırdı. ben kendimden tiksinirken erkek arkadaşım nasıl beğensin. başka insanlar nasıl beğensin dedim ve bıraktım. tabi hala canım çok istiyor zaten daha 2 hafta falan oldu. ama sabredicem ve eski güzel görüntüme kavuşana kadar asla içmicem, inandım =)

:53::53::53::53: ay inanmıyorum bugun alışveriş merkezinde o kitap elimdeydi sonra yerine koyup çıktım ordan....tesadüfün bu kadarı..owf ama bizim evde paso sigara içiliyo bn nasıl dayanıcam...

bence sigaradan ve sigarayı hatırlatan şeylerden kaçmak çok da bi işe yaramaz. şöyle düşün bıraktığın anda çevrendeki sigara içen insanlardan çok daha iradeli ve güçlü olduğunu bilceksin ve onlar içtikçe bu düşünce perçinlenip kendine güvenin artıcak ;)

Back
X