Saç Rengi ve Saç Boyama Sapsarı saçlarıma sonunda kıydımm :) değişik bir saç rengim oldu :P

hkncgL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
108
1
96
İstanbul
tam platin sarısı olmasada bayaa bir sarı olan saçlarımı en sonunda boyadım. Bir siz bakın bakalım :))

bu boyanmadan önceki sarışın saçlarım
bu boyandıktan 15 gün sonra balkonda gün ışığında çektiğim fotoğraf buda boyandıktan 15 gün sonra gündüz içeride gün ışığıyla çekilmişş başka bir fotoğraf
:)) yorum bekliyorum ..

Son düzenleme:
Canım ben herzaman koyu renk saçı daha çok begeniyorum bence çok güzel olmuş bence, sarı saç genç yaştakileri yaşlı yaşlılarıda genç gösteriyo ve sürekli makyaj istio

bende sarıdan dönünce ilk bu renk olmuştu ama zamanla sarılar alttan çıkıyor değişik bir renk oluyor haberin olsun :))

bende sarı sacı cok sevıyorum ya :)
ama yandakı renklerde hos hangısını kendıne daha cok yakıstırdıysan onu kullan canım

çok doğal ve güzel olmuş canım begendim bende güle güle kullan bir süre bununla takılırsın olmadı yine açtırmak istersen aralarında doğal duran röflelerden yada ombre hair diye bir model var bence çok güzel uçlarına ondan yapabilirsin

şimdilik beğeniyorum bende ama bakalım :) seneye sarışın olabilirim yine :)

benım sacımda eskıden sarıydı ustune koyu kahve yaptım zamanla saclarımdakı kahveler aktı sarılar cıktı yıne

vallahi her gören sakın bir daha sarı yapma yapsan bile 40 yaşından sonra düşün diyor :) daha bir içime sindi saolun :))

ÇOK HOŞ OLMUŞ BENCEDE BENIM SAÇLARIM HEP PLATIN ÇOCUKLUGUMDAN BERİ .dNE RENGE BOYADIN CANIM KAÇ NUMARAYA

canım şu en baştaki saçını nasıl elde ettin sorabilir miyim? tamamen röfle mi

Benim de son röflemden sonra bu renkte sarı saçlarım vardı ama kahveye boyadım. Ama pişman oldum ilk kez itiraf ediyorum. Daha önceden de sarıdan kahveye dönüşüm olmuştu ama hiç bu seferki kadar koyu tutmamıştı, alışamadım sanırım hala. Senin içine sindiyse ne mutlu, darısı başıma. :)

vallahi sarı saçlarım için konuşuyorum röfle değil arkadaşlar. kendim boyadım düz boya ama bazı ışıkta röfle gibi durabiliyordu.

sarı saçımın üstüne palette natural colors un fındık kahvesiyle fındık kakaosunu birleştirip boyadım şuanda baya bi aktı, kararsızım üstüne açık kumral mı boyasam yoksa fındık kabuğu filan mı boyasam diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…