saplantilimiyim sizce?

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
Kzlar daha önce 2010 de baslayip 2013te biten ilişkim hakkında yazmistim.yaklasik 3sene sürmüştü ve terkedilip acimi doyasiya yasayip,umudunu krmadanda yeniden asik olcagma inanmistim.bu 1.5 yillik sure içinde bi çok insanla tanisip gorstum olmadi olmuck derken biri cikageldi.(2-3ay oldu)bana çok çok değer verio.ancak her hareketi eski sevglmi hatrlatio ayni şehirde ayni ilçede ve ayni meslek dalindalar.(bana yaklasik 15saatlik uzaklikta bir ilde )ve tamamen tesaduf bu durum.hatta simdiki erkek arkadaşımla eski erkek arkadaşım seminer vs.beraber katlmislar(.simaen taniolar anck cok sukurki muhabetleri yokmus )ve tip olarak olmasa da karakter olarak çok benzetiyorm.beni urküten şey sevgilimle konustukca .eski erkek arkadasmlada yasadigimiz zamanlarn aklima gelişi oluyo.ve tereddüte düsuyorm snra .ben acaba bu çocuğu sevdgm icinmi yoksa her anlamda eski erkek arkadaşıma bnzettgm icinmi birlikteyim bilemiyorum.bildiğim tek şey beni mutlu etmek için herşeyi yapmaya calsiyor.nasil bi yol izlemeliyim?

Benzerliklerinden dolayı aklına geliyordur,neden saplantılı olasın ki ?Bence bukadar benzerlik üzerine normal hatırlaman.

Belkide bu yüzden ilgi duymuş olabilirsin.
Duygularını ölç sonuçta sürekli böyle devam ederse ilerde daha karmaşık bir hal alabilir.

Zamana birakin.. Şu an sadece yüzeysel özelliklerde benzerlikler kuruyorsunuz ve 3 yilin ardindan bu çok normal. Zaman geçtikçe elbette erkek arkadasinizin kendine has özelliklerini daha çok görür ve alişirsiniz. Çünkü şu an zihniniz algida seçicilik yapiyor:) Bir de daha yolun başı. Zihninizi birazcik rahat birakin:)

bence eski erkek arkadaşını değil şimdikini seviyorsun. eğer ayrılık yaşarsanız bunu daha iyi anlarsın ve birde bakmışsın eskisiyle olan hatıralar mazide kalmış yenilerini yaşıyorsunuz.

Saplantı değildir ya. Uzun ilişkiler bitse bile izleri kalabiliyor. Normalde hiç aklıma gelmese rüyalarıma giriyor eski sevgilim(Girmez olasıca) Ya da onu hatırlatan bişey olabiliyor bazen ama takıntım olsa bitirmezdim heralde. Sizinkilerin arasında çok benzerlik varmış. Ondan aklına geliyordur. Saplantı değil bu. Çok takma kafana bu benzerlikleri. Yeni biri gibi düşün.

Aynısını bende yasadım. Onceleri çok benziyor acaba ondab mı hoşlanıyorum derken tanıdıkça kendine has özellikleriyle tanışıyorsunuz. Eskisine benzeyen özellikleri bile sana ona özelmiş gibi oluyor. Takmayın kafanıza derim.

bence eski erkek arkadaşını değil şimdikini seviyorsun. eğer ayrılık yaşarsanız bunu daha iyi anlarsın ve birde bakmışsın eskisiyle olan hatıralar mazide kalmış yenilerini yaşıyorsunuz.
Evet galiba.ama onun yasadigi şehirin adini duyunca ilk aklima gelen kişi eski sevgilim oluyor..mutluyum erkek arkasmla fkt onunla tanismadan önce eski sevgilim daha az aklima geliodu

Üz
Saplantı değildir çünkü gerçekten benziyorlarmıs
Ayrılırsanız ne kadar üzülürsün bir bunu düsün
Hmmm üZülürm ama sanki çok çok asik oldgmdan deglde bu şekilde bni mutlu etmek için elinden geleni yapan adami kaybettiğime sanki daha çok uzulurum.

Uzun bi ilişki ardından böyle düşünmen çok normal.. Saplantılı değilsin. Kıyaslama olayına girmen yakındır 6 ay sonra başlıyor çünkü (tecrübe konuşuyor :)) inşallah kıyaslama yapmazsın. Mutlu ol inş,

Benim takılı kaldığım,birbirlerini tanımadıklarına eminmisin? ben direkt bu cocuklar arkadas dedim.

Yok canım saplantı değil, demekki eski erkek arkadaşın tam senin eşinmişki, tekrar yine onunkine çok yakın karekterdeki birinden hoşlandın. Bu aslında senin karekterinin ve kriterlerinin oturduğuna işarettir bence.

Kendimce kriterlerim var elbet.Bu açıdan bakmamistim hic..benim emin olamadigim tek şey ona bu kadar benzettigim icinmi beraberim yoksa karsimdaki adami sevdgm icinmi?( Biraz ayrilalim gibi sinyaller verdim.2gun önce içim bi cız etti.sonra geri vites :) yani üzelecekmisim gibi hissettim umarim zamanla yaptigi hareketlerde eski sevgilimi animsamam.)

Benim takılı kaldığım,birbirlerini tanımadıklarına eminmisin? ben direkt bu cocuklar arkadas dedim.
Evet ayni ilçede calistigini öğrendiğim Gun direk sordum..ismini soyismini sordu söyledim facebooktan bakti.evet seminerlerde gördüm tanisikligimiz yk.ancak ayni ortamda bulundum dedi.yoksa tanisikligi arkadasligi olsa gorusmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…