• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saplantili ask

umtszkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
138
17
33
34
Suan 2 yillik evliyim ve esimle cok buyuk sorunlarimiz var artik birilerinden yardm almaya ihtiyacim var bn cok saplantili bir insanim esim bna devamli msj aatsin yada 1 2 saat cevap vermese beni aldatiyo mu dusuncesi aklima gelio simdi napio falan diye dusunuyorum esim bayan kuaforu mesleginin verdigi tedirginlikte var fakat bna gore bu durum saplanti cunku her beni ihmal ettignde aldatio mu dusuncesi aklimdan hic cikmio kendi kendime mutsuz oluyorum o mesaj falan atmaynca ama msj atnca sanki bi kuvvet bni hayata baglio gbi bu bizim icin sorun oluyo esim artik benim ona olan guvensizligimden yorulmus durumda seni degisyiremeyecegm dio devamli nolur bna yardim edin evliligin bitmek uZere 11 aylik oglum var ve bitmesini istemiorum :((((

Bna yardmci olabilecek nir allahn kulu yokmu
canım ne olur kendine de eşine de hayatı zindan etme,görende bütün bayanlar turnike olmuş kocanı bekliyor sanıcak.erkekler kıskanç kadınları sevmez üstüne gitme bu kadar çok aklın kalıyorsa yanına uğra ara ara,iki güler yüz göster destek ol,erkekler anneleri gibi yapıcı erkeğini çekip çeviren kadınlara hayrandır çocukluk etme bence

arkadaşım öncelikle inan bana çapkınlık yapcak olan kişiyi hiç kimse vehiç birşey durduramaz. tecrübe ile sabittir.
ama eşinle diyalogların iyi ise ve hiçbir belirti yok ise boşuna takıntı yapma.
eğer bu konuda çok şüpeleniyor isen sana tavsiyem. işyerinden bir bayanı ajan olarak kullan. ve kocanın ne yaptığını takip et.

Aldatmayacagni biliorum ama beynimdeki dusuncelere engel olamiyorum guweniorum ama elimde degil ne yapmam lazim ne olur yardm edin bna

Aldatmayacagni biliorum ama beynimdeki dusuncelere engel olamiyorum guweniorum ama elimde degil ne yapmam lazim ne olur yardm edin bna
ne oldu da böyle düşünmeye başladın. mutlaka birşeyler olmuş olmalı.

Bn evlenmeden once gecmisini herseyini biliodum butun ozel hayatlari dahil nir yasam kocu bundan kaynaklandgni soylems esime engel olamiyorum calisiyorm isime bile kendimi veriorum hep dusunuyorum ne yapio die takinti yaptm iice

Bn evlenmeden once gecmisini herseyini biliodum butun ozel hayatlari dahil nir yasam kocu bundan kaynaklandgni soylems esime engel olamiyorum calisiyorm isime bile kendimi veriorum hep dusunuyorum ne yapio die takinti yaptm iice
peki somut bir kanıtın var mı ?mesela yalanlarını yakaladın mı?yoksa tamamen kuruntu mu?iyi düşün.

Yok iste diorum ya bnm saplantim hic birseyini gormedom bnm esim bna bagli ama bni azcik azarlasa kesin hayatnda biri var diebiliorum

kendine özgüvenin eksik +
güven probleminiz mi var ??
yapacak olduktan sonra her şekilde yapar
ayrıca ; mesleğini evlenmeden bilmiyor muydunuz ?

Yok iste diorum ya bnm saplantim hic birseyini gormedom bnm esim bna bagli ama bni azcik azarlasa kesin hayatnda biri var diebiliorum
canım o zaman bir uzmana gitmen lazım. böyle yaşamak senini içinde eşin içinde çok zor.bence bir psikoloğa danış.

Bn memurluga hazirlaniorm ve suan memurlugumu etkilemesnden korkuorm psikiyatriye gitmemin aslinda bndeki aldatilma korkusu ne yapcami sasirdm bakimsz paspal biride degilim esim her sefernde fio senin gbi bebek gbi biri varken niye baskasna bakiyim diye ama yinede dusuncelerimi itekleyemiorm

Bn memurluga hazirlaniorm ve suan memurlugumu etkilemesnden korkuorm psikiyatriye gitmemin aslinda bndeki aldatilma korkusu ne yapcami sasirdm bakimsz paspal biride degilim esim her sefernde fio senin gbi bebek gbi biri varken niye baskasna bakiyim diye ama yinede dusuncelerimi itekleyemiorm
bence kendini sınavına ver . bunları unut. ayrıca psikoloğa gidince çok önemli bir durum olmadıkça siciline işlenmez. ama şizofreni gibi bir durum varsa o ayrı. o zaman zaten çalışmakta zor. bence kendini topla. sana senden başka kimde yardım edemez.

Bitti zaten artik duzeltsem nolcak kendmi bosanioruz kendisi evini yuvasni cocugunu birakti gitti bnde bitirdm

Suan 2 yillik evliyim ve esimle cok buyuk sorunlarimiz var artik birilerinden yardm almaya ihtiyacim var bn cok saplantili bir insanim esim bna devamli msj aatsin yada 1 2 saat cevap vermese beni aldatiyo mu dusuncesi aklima gelio simdi napio falan diye dusunuyorum esim bayan kuaforu mesleginin verdigi tedirginlikte var fakat bna gore bu durum saplanti cunku her beni ihmal ettignde aldatio mu dusuncesi aklimdan hic cikmio kendi kendime mutsuz oluyorum o mesaj falan atmaynca ama msj atnca sanki bi kuvvet bni hayata baglio gbi bu bizim icin sorun oluyo esim artik benim ona olan guvensizligimden yorulmus durumda seni degisyiremeyecegm dio devamli nolur bna yardim edin evliligin bitmek uZere 11 aylik oglum var ve bitmesini istemiorum :KK43:(((

kesinlikle yardim almalisiniz. kendiniz icin.

Boyle yaparsan kesin kaybedersin esini.ama elinde degil senin de.bu durumda acilen psikolojik destek almalisin bence.erkekler hemen sogur bu tarz kadinlardan.cunku kendine guvenmediginin resmidir.bence doktora gitmelisin ve bu arada esini de rahatsiz etme ona yansitma.seni sevmese eşi yapmazdi.

Back