Saç Uzatma Yöntemleri şapla gelen uzun saçlar..

kakule

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
441
6
641
48
İstanbul
benim saçlarım alabildiğine gür ve çok çabuk uzar. ihtiyacım yok ama arzu eden olursa kısa yoldan bir saç uzatma tekniği yazabilirim. hemşire bir arkadaşım staj dönemlerinde ceza evlerine gittiklerini ve ordaki mahkumların saçlarının 15 günde neredeyse 10 cm kadar uzamış olarak gördüklerini söyledi. nedeniyse banyo sularıa şap katılıyo olmasıymış.. malum hapishanede cinsel arzunun olmaması amacıyla şapla yıkanırlarmış. abartılmadığı sürece sizin cinsel gücünüzü etkilemez tabi.. aktardan alıcağınız şapı banyo suyunuzun son durulamasına bir tas içine bir yemek kaşığı kadar katıp saçınızı yıkarsanız neticeye ulaşırsınız...tekrar durulamayada gerek yokmuş. ben kızlarıma deniycem kısa kestirdim ikisinide hiç yakışmadı uzun istiyorum..

her gün yeni yeni yöntemler cikiyo valla canim eger bi gelisme olursa yaz bekliyoruz

hadi canım 15 günde 10 cm inşallah deneyen olur ve gerçekleşir ayrıca şap ne ki ya duymustum ama bilmiyorum ne oldugunu fisfisfis

hadi canım 15 günde 10 cm inşallah deneyen olur ve gerçekleşir ayrıca şap ne ki ya duymustum ama bilmiyorum ne oldugunu fisfisfis

Şap canım askeriyede, yurtlarda, yatılı okullarda, hapishanelerde insanların yemeklerine katılan bir şey, cinsel isteği öldürmesi için.

Uzamasına katkı sağlıyordur onu bilemem ama 15 günde 10 cm bana abartı gibi geldi. Öyle bir bünye olabileceğini zanetmiyorum.

belki hapishanedekilerin yıllardır bu şaplı sularla yıkandıkları için 15 günde 10 cm uzuyordur. normal bir iki haftalık yıkamalarda daha düşüktür bu rakam sanırım denemekte fayda var.

iyide bu şap toz halinde bişi degılki yani benim bildiğim şap kücük çakıl taşı gibi bişi benim üzerimde var şuan ustumde tasırım nazara karsı cok ıyı gelıyor kucuklugumden berı.bu suyun ıcınde nasıl erıyecek onu anlamadımbilmiyorumkismileCADIARZU:uhm:

Daha dün bi yazı okudum saçların normalden fazla gürleşmesi ve uzaması, cinsel gücü azaltırmış. tersten taraftan yaklaşırsak konuya işe yarayabilir :roflol:

şap tek saçları uzatmaz, ben yurtta kalıyorum sanırım tuzlarımızda da sap var ve tüylerimizde cabuk uzuyor mafoldumben

neler neler duyuyuruz insan bunu aktardan nasıl ister adam sormazmı napıcan diye hayatta isteyemem söylesek bile adamın aklına başka bişey gelir

neler neler duyuyuruz insan bunu aktardan nasıl ister adam sormazmı napıcan diye hayatta isteyemem söylesek bile adamın aklına başka bişey gelir
ya nazar değmesine karşı bi aralar kardeşimin omzunun üstünde taşıttırıyordu annem, başka şeyler içinde kullanılıyor yani sempatiksalakcinni

ya pardon ama $ap nedir arkadaslar? Hic duymadim da daha önce?:tomato:
şap cinsel gücü azaltıcı bişey. daha çok hayvanlara verilir. yatılı öğrenci yurtlarında yemeklere katıldığı ve tüylenme yaptığı söylenir. benim şap hakkında bildiklerim bu kadar

şap cinsel gücü azaltıcı bişey. daha çok hayvanlara verilir. yatılı öğrenci yurtlarında yemeklere katıldığı ve tüylenme yaptığı söylenir. benim şap hakkında bildiklerim bu kadar

o zaman varsin uzamasin saclarimiz -tatlicadiarzu- Gercekten daha önce hic duymamistim, ne ise yaradigini da hayal bile edemezdim :1shok: hayvanlari anladim da hani, yurttaki ögrencilerin ne günahi var :roflol:

süpermis ama bunu nasil isteriz inanamiyorum neler icin neler var ya nerden alinirki

Son düzenleme:
aktarlada bulabilirsiniz hoş ben bugün karfurdaki aktarın yanına gittim geldim gittim geldim ama bi türlü soramadım utandım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…