Sapitan ruyalarim...Yorumlar misiniz?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.142
merhaba arkadaslar. hamilelik suphem var bat 8 subat ve 23 ocakta pembe lekelenme iki gun surdu. sonrasi arada kasik agrisi batmasi sanci bel agrisi sirt agrisi dis eti sizlamasi bas agrisi belirtilerim var. lekelenme oldugu gun bir ruya gordum hayirdir insallah. 2 oglum var biri 7 biri 2 yasinda. ikiside sarisin. ruyamda bir esmer cocuk ama 20 yasinda var benim oglummus ve duvarin kenarinda duruyor. biz belki 3. kiz olur dusuncesi var tabi saglikli hayirli evlat olsun gerisi bos. bu erkek cocuk duvar dibinde masumca duruyor ve bana bakiyor oyle masum ki yazarken bile gozlerim doluyor. bana diyor ki anne ben geldim ama sen beni istemiyorsun. o arada uyandim. iki gun sonra kiz kardesimle bir koprudeyiz yine ayni kafa kocamaaaan bir baligin kafasi o cocugun kafasi govdesi balina govdesi gibi koprunun ustunde yine o masum bakis. biz kardesimle kaciyoruz bakiyorum o balik yuvarlaniyor kopruden ama kenarda duruyor beni bekliyor gibi.ve ruyamda biri diyorki sen bu cocugu kabul et Rabbim senin gonlundekini verecek. sanki arka fon sesi gibi. yine uyandim. bu gecede ruyamda adetliymisim kirli orkidim cantamda onu cope atiyorum kimse gormesin diye. topuklu ayakkabi giymisim buyuk oglanin bi toplantisi var ogretmenini goruyorum. topluklu giyerkek ayagim burkulmus ayak bileklerim mosmor olmus. birine bak bileklerim mosmor dedim ve bilegimden 2.3 damla kan geldi uyandim.

bu ara sapitti ruyalarim da cok gercekci goruyorum. sizce anlami nedir bu ruyalarimin?

2 oglunuz var ve nickiniz altındaki yazıya bakılırsa 3cüyü kız istiyosunuz. Ve baya zamandır hamilelik için uğraşıyosunuz ama olmuyor. Ruyanizdaki erkek çocugu icin; bu cocugu kabul et Rabbim senin gönlündekini verecek denildiğine göre ne zaman ucuncu çocugunun oglan olsada uzulmeyecegini tam anlamiyla kabul ediceksin o zaman hamile kalacaksin. Ve seni uzmek gibi olmasın ama oda erkek oluck ve 4 cuyu yaparsaniz kiz olcak
6cı hissime dayanarak yorumladım canim .
Ama pekte itibar etme kesin diyemem yorumuma. Sadece okurken bunlari hissettim

Saol cnm çok teşekkürler güzel yorumun için. Herşey Allahtan tabiki. Asşonda çocuk istemiyoruz bu ay korunmasız bir ilişkimiz oldu tam da yumurtlaaya yakındı. Baya endişelensirdi beni jatta evde 3 erkek yine erkek olursa ne yaparım diye çok düşündüm. Evladın erkeği kozı olmaz ama gerçekten erkeklerinde derdi bitmiyor. Gerçi ben hep iş yaptırırım wşimw de oğullarıma da. Hamile değilmişim testte çıkmadı adetiö 2 gün geçti ama çok stres yaptım sanırım. Hakkıöızda hayırlısı. Nedense hamile olmadığımo öğrwndim rüyalar kesildi. Tamamen benim kurumtularım ve korkularım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…