• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapıklığın böylesi! Mağazanın ortasında..

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bir elektronik mağazanın Playstation 4'ün sergilendiği reyonu önünde dikilen genç bir adam etrafındakilere aldırış etmeden pantolonunu indirerek mastürbasyon yaptı.
Sitene Ekle
sapikligin-boylesi-magazanin-ortasinda--6262184.Jpeg

Mağazanın güvenlik kemarasına takılan görüntülerde, ismi bilinmeyen bir elektronik mağazadaPlaystation 4'ün sergilendiği reyonun önünde dikilen genç adam etrafına aldırış etmeden önce kemeerini açtı. Ardından pantolunun ve çamaşırını indirip mastürbasyon yapmaya başladı. Sapıklığın böylesi dedirten görüntüde etrafındaki insanları umursamadan kendini tatmin etti. Mağaza görevlilerinden birinin durumu fark etmesiyle adam üstünü başını toplayarak mağazadan kaçtı.

http://www.milliyet.com.tr/sapikligin-boylesi-magazanin/dunya/detay/2145350/default.htm

akli baliğ değildir bu şaşırmaya gerek yok

Belçika'da yaşarken 2 kere şahit oldum bu iğrençliğe.
Birini bir arkadaşımla tramvaydayken, diğerini başka bir arkadaşımla normal yolda yürürken banka oturmuş yaparken gördüm.
İkisi de zenciydi.
Küçük falan da değillerdi baya heriflerdi yani.
Hala travmadır bende.

Belçika'da yaşarken 2 kere şahit oldum bu iğrençliğe.
Birini bir arkadaşımla tramvaydayken, diğerini başka bir arkadaşımla normal yolda yürürken banka oturmuş yaparken gördüm.
İkisi de zenciydi.
Küçük falan da değillerdi baya heriflerdi yani.
Hala travmadır bende.

şimdi nerde yaşıyorsun canım özel değilse böyle yazınca merak ettim

Şimdi bodrumda yaşıyorum canım. Anlattığım mevzu 15 yıl kadar önceydi.
15 yıl önce mi? Avrupa bu konuda bizden geri demekki:KK14: 30 yıl kadar önce evimizin karşısındaki terk edilmiş bina da benzer birşeye şahit oldum, adam gayette aklı başında, orta yaşlarda bir adamdı, babam çifteliyle kovalayınca kendine geldi psikopat:KK59:
Ah vuramadı ki tuz dolu fişeklerle yanaydı bir tarafları.

15 yıl önce mi? Avrupa bu konuda bizden geri demekki:KK14: 30 yıl kadar önce evimizin karşısındaki terk edilmiş bina da benzer birşeye şahit oldum, adam gayette aklı başında, orta yaşlarda bir adamdı, babam çifteliyle kovalayınca kendine geldi psikopat:KK59:

Ben 15 yıl önce gördüm, ülkenin daha önceki geçmişini bilemem abla:KK53: Bilmek de istemem (kusan smiley)

Eskiden Türkiye için anlattığın olay gibi bir sürü efsane dolaşırdı hep de boş ve terkedilmiş binalarda geçerdi. Hiç rastgelmedim şükür:KK73:

mune abla neden bizim kusan smileyimiz yok sahi :KK48:

Ben bikere mersinde sahilde denk geldiydim hayatımın şokuydu :KK53::KK53:

Ben 15 yıl önce gördüm, ülkenin daha önceki geçmişini bilemem abla:KK53: Bilmek de istemem (kusan smiley)

Eskiden Türkiye için anlattığın olay gibi bir sürü efsane dolaşırdı hep de boş ve terkedilmiş binalarda geçerdi. Hiç rastgelmedim şükür:KK73:
Ben o efsaneyi yaşamış bir fosilim:KK70:
Sapkın adam iş saati olması sebebiyle evde erkek olacağını düşünemedi sanırım, rahmetli babama bir işaretim yetmişti, adam pantolonunu çeke çeke kaçtı ama ahh Babacığım tuz dolusunu çakamadı herif mesafeyi açınca:KK12:
O kadar gelişmiştik o yıllarda:KK70:

Back