Çocuk Hastalıkları sap simplex ve nurse harvey surup

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
96
İstanbul
gaz sorunu için sap simplex ve nurse harvey surup ikisini bir arada kullanan varmı acaba sadece birini versek yeterli olurmu?

canım sab simplex´i dikkatli kullanmanı tavsiye ederim gerçi dr söylemiştir ama benim dr anlatmadığı için bende kızıma ondan kullandım ve kızımın gazı olmadığı kızımın gazı olmadığı için kustu ve kusmuğunu aspire etti yani ak ciğerine kaçtı korkutmayayım ama her verdikten sonra mutlaka gazını çıkar kolay gelsin canım

ben ikisini bir arada kullandım bir sorun yok
hatta 2.5 aylık olunca gaz sorunundan kurtulduk çok
şükür... Geçmiş olsun...

nurse harvey tek başına kullan cok etkili bi ilaç hemde bitkisel bence bu yetrli olur ikisinide birden kullanma benim kızım 10 aylık ama arada sancısı oluyo hala onu kullanıyorum

Bizim doktorumuz da Nurse Harveys ile birlikte debridat verdi. Ama ben sadece nurse harveys kullandım 1 aydır, bitkisel olduğu için. Diğeri neticede ilaç diye kullanmadım. Ama gaz problemimiz hala geçmiş değil, diğerine de başlayabilirim bu gidişle.

Bende ikisinide ayrı ayrı denedim, ikiside eh işte diyebilecegim kadar işe yaradı .
ama doktor birini kullanın deneyin ona göre devam edin dedi, aynı anda kullanılırsa hangisi etkili anlamazsiniz dedi.
İkizlerim var, ikisinde de farklı etkiler oluyor.

kızlar benim oğlum 43 günlük.nurse harveyse eni başladım...içinde 1 doz olarak bir kapar demiş ama
benim oğlum o kadarını almıyor.kuzuyor hemen.be de damlalıklar azar azar veriyorum.bir günde 1 kapak anca.her emzirmeden sonra ya da sırasında damlalaığı oldoruyorum tamamen onu veriorum.ölçtüm.bir kapak benim damlalığımla 6 damlalık ediyor..sizce nasıl kullanayım?akıl verin bana lütfen.

doktorumuz 1 tatlı kaşığı dedi, kapak 1 tatlı kaşığından fazla alıyor. zaten günde 3 kez yarım tatlı kaşığı kullanıyoruz; ama nurse harveys işe yaramadı bizde.

ben mamasına katıorum nurse harveys i daha ii oluo çocugun geri ksuması gibi bişi olmuo bende öle aman aman bi etkisini görmedim ne olursa olsun çocuğun metobolizması düzene girene kadar gaz olurmuş aslında inşallah biran önce geçer

ayrıca birşey daha belirteyim ben eczaneden alıodum daha önce ama eczaneye gelenler sahte olabiliormuş bir eczacı sölemiş eşime bizde direk yurtdışından getirip satan bir dükkanda aldık üstelik eczanede 15 orda 10 liraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…