SAP eğitimi alan var mı

AYN

SİDİKLİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.489
7
selam herkese
kızlar aranızda SAP eğitimi alan oldu mu
istanbulda bilge adam ve medyasoft dışında bu eğitimi veren bi kurum var mı,
fiyatlar çok uçuk geldiği için soruyorum
SAP ın FI eğitmini alıcak eşim ve bilge adam 3600 ytl peşin diyo,ayrıca sözde % 40 indirim kampanyası varmış,
medyasoftta 4900 ytl diyo
benim ağzım uçukladı
netten biraz araştırdım y.sışında da veriliyomuş bu eğitim,
y.dışından veya ist. dan bu eğitimi alan birini tanıyan var mı
teşekkür ederim arkadaşlar,

canım benim yeterli bilgim yok ama bildiğim bi eğitim merkezinden bilgi alabileceğini düşünüyorum
arayıp sorabilirsin istediğin zaman numarasını gönderirim

3800 bilge adam a mı kaydoldu eşiniz, nasıl peki memnunmu kurstan, bende araştırıyorum. Bilgi verirseniz memnun olurum.
Teşekkürler.

Şirketimiz şuan SAP'a geçiş aşamasında.Bazı arkadaşlarımız bu geçişte aktif olarak rol aldılar.İlerleyen günlerde bizlere eğitim verecekler.Şanslıymışız doğrusu kurs ücretleri çokmuş

aynn ım ne karışıyon adamaa sen yaaa,bırak okusun kendini geliştirsin allaah allahh okumanın yaşı yokmuş demiş hem atalarr hattaa bide ilim çin de de olsa gidin demişler bak hem çin de değil yaniii bırak elleşme adama okusunalsanaalsanasmile

kadıköye zor yolladım rorom
ne işi var çinde

3800 bilge adam a mı kaydoldu eşiniz, nasıl peki memnunmu kurstan, bende araştırıyorum. Bilgi verirseniz memnun olurum.
Teşekkürler.

merhaba bende sap kursu çok araştırdım çok fahiş fiyatlar söylediler....ben sapakademi den aldım çok memnun kaldım,eğitimi sap danışmanlar tarafından veriliyor fiyatı da çok uygun,
şimdi bir firma da sap danışmanı olarak çalışıyorum

Sap Eğitimi | Sap Kursu | SAPAKADEMİ.NET

sap danışmanlığı yapan arkadasım acaba bilgi verebilirmisin ben yeni mezunum ve iş bulmada sıkıntı çektiiiğim için sap eğitimi almak istiyorum izmirde varmıdır bu eğitim ve ücreti ne kadardır biliyormusun bu kursa giden herkes danışmanı olabiliyormu

Merhaba Hanımlar;

Mezun olduğumdan beri 6,5 yıldır SAP kullanıyorum (CO-PC ve CO-PA uzmanlığım) MM, FI ve PP konularında da iyiyim diyebilirim. 2 kez çalıştığım şirketlerde SAP geçişi yaşadım ve aktif olarak rol aldım (key user olarak). Bursa'da ikamet ediyorum. Sertifika veremem tabi ki ama sertifikalı kurslardan çok daha ileri seviyede, gerçek uygulamalar üzerinden eğitim verebilirim. (daha önce de verdim).

İhtiyacı olan varsa çok daha uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim. Açıkçası sertifikadan çok günlük hayatta SAP'yi ne derece kullanabildiğiniz daha önemli, Türkiye'nin önde gelen kurumlarında çalıştım kimse sertifikamın olup olmadığını da sormadı, ve özgeçmişimde SAP bilgim yazdığı için çok iyi firmalar tarafından arandım. Özellikle CO (Maliyet muhasebesi modülü) özel bir modül olduğu için. Daha detay bilgi paylaşımlarında bulunabiliriz.

Selamlar

merhaba,
ben bu programı öğrenmek istiyorum ancak izmirdeyim ve izmirde bu programın kursu çok pahalı.izmirde olsaydınız çok isterdim

Merhabalar,
Ben verdiğiniz SAP eğitimi hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim?

Merhabalar , ben gittim sap fi kursuna .. mecidiye köy de .. var cok memnun kaldım fiyatıda uygun diğerlerine göre..

Hem evden calısma imkanı uzaktan sistemlere erişim imkanı oluyor , evden sistemlere erişiyorsunuz kendinizi eğittiyorsunuz , cok faydası oldu, hocamızda cok iyi bir eğitimciydi hatta Türkce kitap yazdı yeni cıktı aldık tavsiye ederim kesinlikle...

Kurs hocası cok tecrübeli yıllardır piyasa tecrübesi olan cok kıymetli bilgiler veren ve ögretmeyi seven birisi, her zaman soru sorabiliyorsunuz kurs dısında bile takıldıgınız noktalarda yardımcı oluyor cok iyi cok güzel bir ortam eğitim icin harika mutlaka tavsiye ederim...

... ziyaret ediniz detaylı bilgi alırsınız.. kesinlikle memnun kalırsınız ..sevgiler selamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…