Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sanz artk dklmeyecek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

brokencorpse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
320
0
116
Diğer
arkadaşlar bugün televizyonda kanalları gezerken bir program gözüme çarptı hangi kanal hatırlamıyorum "bitkilerle mucize" yazıyordu alt tarafta..

izlemeye devam ettim ve bir bayan vardı bitki bilim uzmanıymış galiba saçlarınız artık dökülmeyecek dedi.

tarifi veriyorum : 1 kahve fincanı ılık zeytin yağı ile 1 çay kaşığı yaş maya ( toz da olabilirmiş ) karıştırıyoruz ve saç diplerimize sürüyoruz. 1-1,5 saat kadar bekletip yıkıyormuşuz ve saç dökülmesi anında kesiliyormuş.

ne kadar faydalı olur bilemem denemedim çünkü .. saç dökülmesi sorunum olmadığı için de denemeyeceğim .. deneyen olursa umarım faydasını görür :1hug: şakkıdı

:enbuyukkk:

çok ilginç yaa zeytinyağı neysede maya ilginç
benimde bu sıralar aşırı dökülüyor
mevsimsel galiba denesemmi acaba

aaaa bende az önce yaptım zeytinyağı saç diplerime canlansın die bak bu haberi duydum sonrada dökülme sorunum ortadan kalktı ama olsun yinede

Zeytinyagi bilememde MAya gercekten SAcdökülmesini kesiyor.Kendim haftada 2 kere yaparim.Hem sacdökülmesini kesiyor hemde saclari yumusacik yapior canli yapior.TAvsiye ederim kesinlikle deneyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…