Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim doğuma az kaldı acaba zeytinburnu sante plusa giden varmı aranızda nasıl bi hastane doktorlar nasıl doğum için tavsiye edermisiz lütfen fikri olanlar cevap yazsın çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim doğuma az kaldı acaba zeytinburnu sante plusa giden varmı aranızda nasıl bi hastane doktorlar nasıl doğum için tavsiye edermisiz lütfen fikri olanlar cevap yazsın çok teşekkür ederim
Merhaba gecen yil oraya gttim ve forumada yazfim gecen yil..ben hem ozel bir hastane olsun Ilgilensin ler diye dibimde Avrasya hast oldugu halde oraya gittim. En başta sunu söyleyeyim randevunda olsa bekliyorsunuz. Ilgi alaka yok.her gtmeye ucret degistryolar ve en onemlisi dr um cok ilgi siz. Oyleki muayenemde ameliyathaneye çağrıldı ve telefonda cagrana da telefonu kapadiktan sonra benim ve hostes kizin yanindada hatırladıkca ayni ani yasayip sinirleniyorum bir araba laf söyledi yukardaki hastasina..sikayetim dr un sizi tanimamasi.benim hamileligimin Ikibucuk haftalik ken başladım bu hstneye fakat kimsenin kimseden haberi yok kayit tutulup para verdgimiz veznede gecen hafta geldigimi söyle mezsen baska fyt veryor. Birseyler in farkinda degil calisanlarda.en onemlisi bebehim karnimda ucbuckk hfta olu dolastim her hafta gttgm halde hersey uolunda dyp gondrrdi eve bunlar zaten yazmistim gecen yil bu foruma..gecen gun chek up kazandiniz dye ordan beni aradılar ben okadar kızdım ki ..bzzt sze telen hastaniza naaptinizi ben gayet iyi biliyorum dyerek kapadim.bedava olsa gdilmeyecek bir hastane burası ki ben hem avrasyadan uygun dye hemde ozel diye sante plus i tercih etmiştim. .isini severek yapmayan hir tek bana degil yukari dgumhanede kendsini bekleyen hastasina dahi acımasız olan bu dr hakkindada gereken sikayeti verdim. .kalbi hic atmayan bebege sağlıklı deyip beni zor duruma soktu kendime cok kizyorum ki baska hastasina bile agza alinmayacak laflar eden bir dr u gormusken neden baska yere gtmefim dye...Yani anlayacağın canim uc kuruş az vereyim derken hem bebekten hem sağlığından hem sinir lerin den oluyosun..gecen iki ay evvel hemşire olarsk arkadaş im ise başladı. Onada bunlari anlatmistim gecen yil..bir ay zor calisti çıktı cok karışık bir yer asla tavsye etmiyorum..seçim senin
Saol canım fikrini paylaştığın için bnde avrasyaya gidiorum aslnda ama birde oraya gtsemmi diodum gerçi vazgeçtim zaten hem dediklrndn hmde doğurucm artık 38+3 oldum gerek yok tekrr tşkler😊