Şantajla bir hafta boyunca bir erkeğe tecavüz eden iki sanık serbest!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://haber.sol.org.tr/toplum/sant...-erkege-tecavuz-eden-iki-sanik-serbest-147324
Şantajla bir hafta boyunca bir erkeğe tecavüz eden iki sanık serbest!
Aydın'ın İncirliova İlçesi Yazıdere Mahallesi'nde T.A. adlı bir erkeğe önce tecavüz eden, ardından o anın kamera görüntüsüyle şantaj yaparak bir hafta boyunca cinsel saldırıyı sürdüren M.T. ve M.A. adlı iki sanık mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
56d17033c03c0e1ee4440777.jpg

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde, erkek olan hemcinsi T.A.’ya (26) cinsel saldırıda bulunarak daha sonra o anın görüntüsüyle şantaj yapıp bir hafta boyunca tecavüzü sürdürdüğü öne sürülen M.T. (42) ve M.A. (34), polis tarafından gözaltına alındı. Ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yazıdere Mahallesi’nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: T.A., arkadaşı M.A. ve M.T. ile birlikte çiftlik evine gitti. M.T.’ye ait evde üç kişiden M.T. ve M.A., sırayla T.A.’ya tecavüz etti. Tecavüz anı ise cep telefonuyla görüntülendi. Sonraki günlerde görüntüyü şantaj olarak kullanan M.A. ve M.T., T.A.’yı tehdit ederek tecavüze bir hafta boyunca devam etti. Korkusundan kimseye bir şey söyleyemeyen T.A.’nın hareketlerinden şüphelenen mahalle sakinleri, jandarmaya ihbarda bulundu.

İKİ ZANLI DA SERBEST KALDI

Geçen perşembe günü çiftlik evine baskın düzenleyen jandarma, M.T. ve M.A.’yı yakaladı. Cep telefonuna el koydu. Yapılan kontrolde ise o anın görüntüleri cep telefonunda bulundu. Tecavüz edildiği iddia edilen T.A.’da daha sonra evinden alarak jandarma karakoluna getirildi. Tecavüz edildiği için iki kişiden de şikayetçi olan T.A.’nın ifadesi alındı. Sorgularının ardından dün adliye M.T. ve M.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

İnsanların insanlığından şüphe ediyorum artık..

Bazı sapkın kişiliksiz erkekler sever aşık olur(!), kadına tecavüz eder..Kadından intikam almak ister, tecavüz eder.. Keyfi ister tecavüz eder..

Ama en iğrençlikte sınır yok.. Erkek erkeğe kızar, erkek tecavüz eder hem cinsine.. Erkek diğer erkekten intikam almak için yine tecavüz eder..
Sapıklık maksadı ile çocuğa, zihinsel engelliye diye devam eder.. Bu tiplerin sapıklıkta zirvesi yoktur ttutuğuna bulduğuna tecavüz eder..

Artık sapkın beyinli bazı erkeklerin silahı, önlerinde taşıdıkları o şeyi silah olarak görmeleri de yozlaşmanın ötesi..

Anlayamiyorum. Tecavuz ediyorlar şikayette bulunuluyor sonrasında baskınla tutuklaniyorlar ve cep telefonunda tecavüz goruntuleri bulunuyor sonrasinda bu manyaklar "tutuksuz yargılanmak" üzeri "serbest" bırakılıyorlar.

Cidden anlayamıyorum.

Bizde erkeklik=cinsel skor ya da bulduğuna hallenme olunca güç gösterileri de tecavüz oluyor.

Öncelikle erkek evladım var diye övünmekten kurtulunduğu vakit bu vakaların da azalacağına inanıyorum.

Serbest bırakan hakim de erkektir muhtemelen.

Bizde erkeklik=cinsel skor ya da bulduğuna hallenme olunca güç gösterileri de tecavüz oluyor.

Öncelikle erkek evladım var diye övünmekten kurtulunduğu vakit bu vakaların da azalacağına inanıyorum.

Serbest bırakan hakim de erkektir muhtemelen.
bu iki tecavüzcü daha kaç kişinin canını yaktı kimbilir,toplum için tehlike arz ediyo aslında,benzerini okulda bir öğrenciye yapmışlar öğretmen telefonu tesadüfi inceleyince fark etmiş olayı

X