şanssız mıyım neyim?

sevcangoksel

Allahım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
6.096
14
41
Şu internetten alışveriş yapma konusunda çok şanssız hissediyorum kendimi
Türkobir diye bi siteden 1 sene önce alışveriş yaptım, ama hala kargom gelmedi, üstelik parası kredi kartımdan çekildi
arıyorum mesaj gönderiyorum, ilgilenicez diyolar.

evim.net'ten bıçak istedim, bana nescafe kaşığı gönderdiler hem de 2 kutu, değeri 50 tl. neyse bunu iade ettim, ücretini geri yatırdılar.

altıncıcadde'den fotoğraf çerçevesi istedim, 2 ay oldu hala gelmedi, bununda ücretini ödedim kredi kartından. tedarik ediliyormuş sözde.

evidea'dan tuvalet fırçası ve çöp kovası sipariş verdim, kutunun içinden sadece çöp kovası çıktı, firmayı arıyorum arıyorum müşteri temsilcileri diğer müşterilerle görüşüyomuş, Allah aşkına herkes aynı anda bu firmayı mı aradı, bi türlü bağlanamadım temsilciye ve kontürüm bitti.
Sözde çok uygun diye aldığım ürün, bana pahalıya patlıycak sanırım, yarın tekrar arıycam, yine bi sürü kontür harcıycam, keşke gidip avmden alsaydım,burdaki avmde aynısını görmüştüm ama 15 tl daha fazlaydı fiyatı o yüzden nette uygun olduğunu görünce balıklama atladım.

bana ders oldu, artık kesinlikle netten alışveriş yapmam, çünkü böyle iade, kargo, müşteri temsilcisi, formlar falan çok canımı sıkıyo.

Sizin şanssızlığınız olmuş kötü olmuş gerçektenüzüldm adınıza bende netten alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım

Türkobir diye bi siteden 1 sene önce alışveriş yaptım, ama hala kargom gelmedi, üstelik parası kredi kartımdan çekildi

evim.net'ten bıçak istedim, bana nescafe kaşığı gönderdiler hem de 2 kutu, değeri 50 tl. neyse bunu iade ettim, ücretini geri yatırdılar.

altıncıcadde'den fotoğraf çerçevesi istedim, 2 ay oldu hala gelmedi, bununda ücretini ödedim kredi kartından. tedarik ediliyormuş sözde.

evidea'dan tuvalet fırçası ve çöp kovası sipariş verdim, kutunun içinden sadece çöp kovası çıktı, firmayı arıyorum arıyorum müşteri temsilcileri diğer müşterilerle görüşüyomuş, Allah aşkına herkes aynı anda bu firmayı mı aradı, bi türlü bağlanamadım temsilciye ve kontürüm bitti.
Sözde çok uygun diye aldığım ürün, bana pahalıya patlıycak sanırım, yarın tekrar arıycam, yine bi sürü kontür harcıycam, keşke gidip avmden alsaydım,burdaki avmde aynısını görmüştüm ama 15 tl daha fazlaydı fiyatı o yüzden nette uygun olduğunu görünce balıklama atladım.

bana ders oldu, artık kesinlikle netten alışveriş yapmam, çünkü böyle iade, kargo, müşteri temsilcisi, formlar falan çok canımı sıkıyo.

MERHABA,

FİYATLARI İYİ BAKIN ARAŞTIRIN DERİM,BENİM HER SEMTTE BİR MİLYONCU DİYE TABİR EDİLEN YERLERDE SATIŞTA GÖRDÜGÜM PEK ÇOK ŞEY BU TARZ SİTELERDE NEREDEYSE 3 KATI FİYATINA SATILIYOR.

ALTINCI CADDE BİRAZ DAHA KALİTELİ MAL SATIYOR ...DİGERLERİNİ PEK DUYMADIM AMA MESELA EVİM NET TE SATIŞTA OLAN PLASTİK ÇAY TEPSİLERİ SÜRAHİLER O KADARA UCUZ BASİT VE KOLAY BULUNAN ÜRÜNLER Kİ 2-3 KATI fiyatına ancak çok sıkı çalışan- çarşı pazar gezmeye vakitleri olmayan kişileri kandırırlar diye düşünüyorum.

şikayetimvar.com diye bir site var .daha önce bosch ve avea ile ilgili sıkıntılarım olmustu bu siteye şikayet yazdım.Ben onları degil onlar beni aradı her seferinde ,çözülene kadar da mesaj attım ve şikayetim giderilmedi uyarısında bulundum.
Sizin alışveriş ettiğiniz yerler şüphesiz bu kadar isim yapmış firmalar degil ama işe yarar kanaatindeyim.Döşeyin birer şikayet maili.Bakın nasıl onlar geri arıyor tırım tırım..kolay gelsin

sistemde yada klavyemde bir hata var yazım için kusura bakmayın:)

Son düzenleme:
Neyse ki bugün tuvalet fırçam da geldi, ama kontürlerim gitti baya

şikayetim var sitesine girip şu türkobir'i şikayet edeyim bi, çünkü 1 sene oldu sipariş vereli, hala gelmedi, bu firmanın tv de bangır bangır reklamları çıkmıştı, ek gelir isteyen ev hanımları için diye, keşke üye olmasaydım.

valla ben hep evim.netten alışveriş yapıyorum herşeyim tam geliyor. geldiğinde de kargo görevlisinin yanında açıp kon trol ediyorum eğer eksik veya yanlış ürün olursa zaten faturanın arkasını doldurup direkt ürün iadeden (sistem üzerinden) problemsiz iade edebiliyorsunuz.

bir de kristalgalerisi.comdan alışveriş yapmıştım 2 günde elimde oldu hatta bir de üzerine hediye göndermişlerdi.Seninki biraz talihsizlik olmuş sanırım

X