Şansımız varmı

semiramelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1.154
620
46
Hocam Merhabalar ben yaşım gereği hemen tüp bebeğe başvurdum 37 yaşındayım bütün testleri yapıldı amh değeri 0.44 çıktı hsg polip çıktı Dr bana polip alalaim ki yüzdesi bi nebze yüksek olsun tutmasını dedi hocam eşimde bir sorun yok fakat yinede benim şansım varmı merak ediyorum her iyi çalışmalar

merhabalar : amh hormon duzeyı 0.44 olması nedeni ıle zaman sızın ıcın oldukça onem kazanmaktadır. Gebelık elde etmemız sızden yumurta almamıza ve embrıo olusumuna baglıdır. Bu baglamda adetınızın 2. veya 3. gunu gelmenız halınde yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul (yumurta kesecıklerı)varlıgına gore tedavıye baslanıp baslanamıyacagı veya antral folıkul varlıgına gore tedavıye baslar ısek gebelık oranı ve eve canlı bebek ıle gıtme oranı % kac olucagı sorularına yanıt bulacaksınız. Şayet muayene ve usg ıle baslamaya uygun ıse tekrar eden tüp bebek denemeleri ile embrıo saklanması yöntemı uygulanabılır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…