Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yıllık evliiyim çikolata kistim var dr bi sene dene olmazsa gel dedi ama 11 ay oldu tık yok üzülmeye başladım yani gelecek ay bana dr yolu görünüyor senin sıkıntıın ne
ewet gebelik imzası koymuş acaba şans getirsin diye mi yaptı:)
inşallah şans getırır cok ıhtıyacım var
inşşş canım bu nisan ayı hepimize şans getirsin bak bahar geldi tabiat yenilenio. beklenen adet tarihleriniz neler liste yapalım hatta :)
inşllh bu ay herkese uğurlu gelir benimde 5. ayım sonuç yok henüz. adetim 22 sinde .bu ay yumurtlama testi deniyorum. pozitifi gördüm. bakalım kısmet inşşlh tutturmuşumdur. hakkımızda hayırlısı :)
bende cokk heycanlıyım inş.bi bebişte benim olurr:)
inşallah canım benım 21 nisan ama gogus uclarım cok acıyor sızdede varmı hatta ben ılac kullanıyorum prolaktın ıcın ama cok acıyor son bır haftadır buda belırtı olabılırmıs ınt okumuştum
umarım öledir canım benim de acıyo hafiften kasıklarım çok ağrıyo sağlı sollu :) akıntım var ama buna yormak istemiyorum. her ay hüsrana uğruyorum. daha çok başındayız ama sabır denen şey yok bende galiba istediğim gibi olsun istiyorum. ALLAH büyük kısmetimizde ne varsa onu görcez yaşicaz.