Sans vermeli miyim?

Bence şans verilir. Abartmamak lazim. O dediginiz siteyi aktif kullandigini gormediyseniz sorun yok. bana da uye olmadigim halde arkadaslarima mail gidiyor. Kullanmayan arkadaslardan da bana geliyor. Datasina aliyorlar birkac maili ve mail fotografiyla uye gibi gosteriyorlar.

Sosyal aglar kesinlikle insani sinir krizine sokuyor canim. Ama cok tepki verme ki gizli saklı yapmasin bir şeyi. Maalesef ben tepki verdigim icin genelde kaybettim..

Benim esimde üyeydi o siteye, biz tanistigimizda. Sifresini felanda vermisti bana. Girdim hic hosuma gitmemisti. Sildirdim. Ilk zamanlar sorun oldu tabi, ben sana sifremi veriyorum sen sil hesabini diyorsun dedi. Gerekli bir site degil dedim, gereksiz ve bos vakit gecirme dedim, üstelik listesinde internetten tanistigi kizlar vardi, benle beraberken o kizlarla görüsmesini istemedim, kimdir kimin nesidir belli degil. Sildi sonra. Yani benden önce orda üyelik acti diye sorun etmedim, ama benle beraberken o sitede olamazdi. Seninki ne zaman acmis? Ve senden gizli mi giriyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…