Sanrm Hamileyim ltfen yardm edin ... Klomen hakknda ??

I

ikra_

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ... 1 yıllık evliyim ve pco luyum nisan ayındada bir kist ameliyatı oldum ve 1 yıldır hiç korunmamama rağmen hamile kalamadım ... eşimin spermleride benimde herşeyim normal fakat olmuyor birtürlü ... benim yumurtalarım geç oluşuyor ve çatlıyor buyüzden 2 aydır ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıyordum . fakat 2 ay sadece iğne kullandıktan sonra doktorum daha iyi izleyebilmek için bu ay hergün bir tane içerek beş gün kullanmam için bana KLOMEN verdi ... 5 gün içtim ve ondan 5 gün sonra bana yine çatlatma iğnesi yaptı fakat bu sefer regl olmadım ... "acaba bu KLOMEN adetimi geciktirmiş olabilirmi ?" ve ilginç bir şekilde 2 gün vajinamda ağrı hissettim ve iki gündür acayip kaşınıyor akıntımdan dolayı ki normalde akıntım hiç olmaz bunların gebelikle ilgisi olabilirmi akıntım sanki su gibi . mantar , siğil vs yok ... bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim .. adet tarihlerimide yazayım ...

11 mayıs iğne
26 mayıs regl(iğnenin 16.günü regl)

17 haziran iğne
2 temmuz regl (iğnenin 16.günü rel)

en son 15 temmuz iğne oldum bu sabah regl olmam gerekirken olmadım ve normalde sancılı olurken bu sefer ne sancım var nede tek bir sivilcem yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim ??? sevgiler ....

2 gün daha bekle eğer regl olmazsan bir test yaparsın yada kanda beta hcg baktır canım hadi hayırlısı

inşallah hamilesın cnm,2 gün da bekle sonra bir test yap

canım inşallah hamilesindirrrr ama iki gün daha bekle cnm test için

inşallah hamilesindir :Saruboceq: ya bir iki gün daha bekle ya da kan tahlili yaptır bence de.
bende 8 ağustosu bekliyorum ve benim de 2 gündür akıntım var.kaşıntımdan dolayı mantar mı oldum diye düşündüm ama şimdi emin değilim bugün pek kaşınmadı.akıntım krem gibi ve kokusuz.normalde hiç böyle akıntım olmaz ve şimdiye kadar hiç mantar olmadım.:1no2: ben de meraktayım

X