Şanlıurfa'da 2 polis şehit

Evlerinde vuran silah bulunamamış ve babasız pkk da kendi yaptığını itiraf etmiş 4 kişi yapmış şu an suriyedeler miş suriyenin duvarları dar getiricekler oradaki türkmenler çatışma başlattı orada da bir şehidimiz var

Bugün de hakkarideki lıjmanlara ateş açılmış. Öfff... İçim nasıl sıkılıyor anlatamam. Suruçtaki olayı da bunlar yaptı tabii ki de. Çok güzel bahaneleri oldu. Bir de türkiyenin her köşesinden eğitimli gençleri toplamışlar saçmasapan bir bahaneyle(kobaniye oyuncak götürün gibi) sonra da katlettiler zaten en iyi bildikleri iş. Süper bi bahane yarattılar kendilerine ve sempatizanlarını arttırdılar. Şimdi daha çok Türk öldürmek için bahaneleri var kocaman.
İşidin yaptığını söylüyorsanız gidin işide saldırın, asker ailelerinden ne istiyorsunuz pis köpekler.

Başımız saolsun şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum kederli acılı ailelerede sabırlar diliyorum
Ne zaman bitecek hani analar ağlamayacaktı hani evlatlar öksüz kalmayacaktı nerede verilen sözler bumu sizin çözüm süreciniz batsın çözümünüz
Yazacak çok şey var ama yazmayaa değer mi bilemem yazıklar olsun...

Gencecik iki polis kimbilir ne hayalleri vardı. Hepsi yok oldu.Allah rahmet eylesin. Ailesine sabirlar versin

Baskasi yapinca terör o yapinca özgürlük savaşı . Yersen. Ikiyuzlu igrenc yaratıklar

Başımız sağolsun. polislerimizin ölüm haberlerini aldığım anda bunun bir misilleme olduğunu tahmin etmiştim. PKK bunu yıllardır yapıyor. Kin ve nefretle hep masum insanların canlarını alarak intikam aldıklarını sanıyorlar.

Gencecik insanlar kirli oyunlara kurban ediliyor yazık çok yazık.
Başımız sağ olsun

Sehit polislerimizden biri hemserim..bugun cenaze toreni vardi ...annesine kredi cekip ev almis o evi gormekte nasip olmamis..allah rahmet eylesinn ailelerine sabir versn cok zor...bunu yapanlar gece yatagnda savunmasz sekilde bu 2 gencecik cana kiyanlar cehennem atesnde yansin ins.

Haince uyurken evlerine girip el ve ayaklarını bağlayıp enselerinden tek kurşun harcayarak öldürmüşler kurşun bile harcamıyorlar düşünün bu kadar değersiz değil bizim evlatlarımız. Böyle 6 kişi 2 kişiye hiçbir Türk bunu yapmadı bu yüzden yüzyıllarca kazanan biz olduk . o çocugu bende okudum niğdeli yakın zaman da babasını kaybetmiş 2 küçük kardeşini okutuyormuş ve en üzüldüğümde facesine yakın zamanda "Şehitler ölmez ama analar canlı canlı toprağa gömülür " yazmış içine doğmuş kardeşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…