Şanlıurfa'da 2 polis şehit

Bunlarin dagdaki de Meclisteki de temsilcilerinin artık hadlerinin bildirilmesi gerekiyor
İçinde zerre saygı sevgi tolerans gösteren i varsa da o bu pislikler ile hasrolsun

valla arkadaşlar neden dalga geçtiğinizi anlamadım, polislerde insan ve onlarda gayette 3. sayfa haberi oluyorlar, bol bol örneği var, ama derseniz ki, terör ama saklanıyor onu bilemem...

zaten bi noktadan sonra neden öldükleri de önemii kaybediyor, sonuçta bu ülkenin polisi ve herşeyden önce gencecik insanlar...

Ya bu gencecik insanlardan ne istediniz Allahin cezalari.. Neler oluyor bu ulkeye ? Ortaligi bu hale getirenleri Allah kahretsin diyorum sadece.
Rabbim bunlarin ailelerine sabir versin..

haber kaynaklarından aradığıma göre, hala ne olduğu netleşmedi, ama sanırım terör olasılığı baskın, mekanları cennet olsun

Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi
Bugün Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis kaldıkları evde şehit edilmişti. Saldırıyı PKK üstlendi...

HPG'nin internet sitesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "22 Temmuz günü Bir Apocu fedai timi, Suruç katliamına misilleme olarak bugün sabah 06.00 sularında Ceylanpınar'da DAİŞ çeteleriyle işbirliği içinde olan 2 polise karşı bir cezalandırma eylemi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda Feyyaz Özsahra ve Okan Acar isimli polisler öldürülürken, öldürülen polislerin silah ve kimliklerine el konulmuştur."
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/291098.aspx

gerçekten çığlık atarak ülkeyi terketmek istiyorum artık.
Ahh sare, bazen ben bile gitsem diyorum, Evladım için gitsem:KK43: ama vatanının havasını solumadan, gönderde dalgalanan bayrağını görmeden yaşayabilir misin Mune diyorum kendime.

Kendimi şehit analarının, Suruç'ta ölen gençlerin ailelerinin yerine koyuyorum da:KK43:
Suruç'a giden çocukların bazıları ailesinin haberi olmadan gizlice gitmiş, şimdi kızım dışarda, şehir dışına çıksa benim ancak akşam haberim olur, 20 Yaşında kız, emniyete gitsen reşit denir:KK43:
Başına birşey gelse ailesi yetiştirememiş derler bilmezler anaların evlatlarını gözünden bile sakındığını.

Valla şu olayları okudukça ruhum daralıyor, boğazıma çöküyorlar sanki:KK42:

Ahh sare, bazen ben bile gitsem diyorum, Evladım için gitsem:KK43: ama vatanının havasını solumadan, gönderde dalgalanan bayrağını görmeden yaşayabilir misin Mune diyorum kendime.

Kendimi şehit analarının, Suruç'ta ölen gençlerin ailelerinin yerine koyuyorum da:KK43:
Suruç'a giden çocukların bazıları ailesinin haberi olmadan gizlice gitmiş, şimdi kızım dışarda, şehir dışına çıksa benim ancak akşam haberim olur, 20 Yaşında kız, emniyete gitsen reşit denir:KK43:
Başına birşey gelse ailesi yetiştirememiş derler bilmezler anaların evlatlarını gözünden bile sakındığını.

Valla şu olayları okudukça ruhum daralıyor, boğazıma çöküyorlar sanki:KK42:
gözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda abla, bi emirle oraya gidebilir eşim, belki becillik ama çok korkuyorum artık

tüylerim diken diken oldu.. Daiş çetelerine yardım ettiler diyemi.. ozaman keşke cumhurbaşkanınada tırların hesabının sorsalarmış..
koca bir yazık.. yıkılab kaybolan hayatlar ve isimler..

İki değil iki bin polisim askerim şehit edilse o cebiniz de al bayraklı T.C. yazılı kimliği taşıyacaksınız hpg denen teröristler anaların göz yaşında babaların yanan yüreğinde boğulun yanın ahirette iki elim iki yakanıza teker teker yapışacak .Bir gün gideceğiz bu fani hayattan bize de onlar gibi şehit olarak gitmek varsın nasip olsun

Rabbim mekanlarını cennet eylesin, hergün başka bir ananın yüreğine ateş düşüyor. Yakında yaşanmaz hale gelecek ülke, az kaldı:KK61:

Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi
Bugün Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis kaldıkları evde şehit edilmişti. Saldırıyı PKK üstlendi...

HPG'nin internet sitesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "22 Temmuz günü Bir Apocu fedai timi, Suruç katliamına misilleme olarak bugün sabah 06.00 sularında Ceylanpınar'da DAİŞ çeteleriyle işbirliği içinde olan 2 polise karşı bir cezalandırma eylemi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda Feyyaz Özsahra ve Okan Acar isimli polisler öldürülürken, öldürülen polislerin silah ve kimliklerine el konulmuştur."
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/291098.aspx

teröristin hakkından terörist gelir diyenler. ışıda yardımı savunanlar hesabın kime kesildiğini görün :KK43:

X