Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh sare, bazen ben bile gitsem diyorum, Evladım için gitsem ama vatanının havasını solumadan, gönderde dalgalanan bayrağını görmeden yaşayabilir misin Mune diyorum kendime.gerçekten çığlık atarak ülkeyi terketmek istiyorum artık.
gözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda abla, bi emirle oraya gidebilir eşim, belki becillik ama çok korkuyorum artıkAhh sare, bazen ben bile gitsem diyorum, Evladım için gitsem ama vatanının havasını solumadan, gönderde dalgalanan bayrağını görmeden yaşayabilir misin Mune diyorum kendime.
Kendimi şehit analarının, Suruç'ta ölen gençlerin ailelerinin yerine koyuyorum da
Suruç'a giden çocukların bazıları ailesinin haberi olmadan gizlice gitmiş, şimdi kızım dışarda, şehir dışına çıksa benim ancak akşam haberim olur, 20 Yaşında kız, emniyete gitsen reşit denir
Başına birşey gelse ailesi yetiştirememiş derler bilmezler anaların evlatlarını gözünden bile sakındığını.
Valla şu olayları okudukça ruhum daralıyor, boğazıma çöküyorlar sanki
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah, Rabbim korusun, iyi düşün, kötü şeyler getirme aklınagözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda abla, bi emirle oraya gidebilir eşim, belki becillik ama çok korkuyorum artık
Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edilmesini PKK üstlendi
Bugün Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis kaldıkları evde şehit edilmişti. Saldırıyı PKK üstlendi...
HPG'nin internet sitesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "22 Temmuz günü Bir Apocu fedai timi, Suruç katliamına misilleme olarak bugün sabah 06.00 sularında Ceylanpınar'da DAİŞ çeteleriyle işbirliği içinde olan 2 polise karşı bir cezalandırma eylemi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda Feyyaz Özsahra ve Okan Acar isimli polisler öldürülürken, öldürülen polislerin silah ve kimliklerine el konulmuştur."
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/291098.aspx