Şanlıurfa ' da Çatışma : 1 Asker Şehit

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.305
5.506
448
Son güncelleme: 21 Temmuz 2014 23:14

Şanlıurfa'da çatışma: 1 asker şehit

Şanlıurfa'da Suriye sınırında görev yapan güvenlik güçlerine ateş açıldı; 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
Açıklama Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük'ten geldi.

Küçük, Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırında görev yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını bildirdi.

http://m.mynet.com/index.htm#http:/...l/sanliurfada-catisma-1-asker-sehit-1363272-1

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar İlçesi'nde, sınırı yasadışı geçmeye çalışan silahlı bir grup ile 'dur' ihtarında bulunan askerler arasında çatışma çıktı.

2 aileye ateş düştü. bizler pc başından haberi okuduk vah vah deyip işimize hayatımıza devam ediyoruz ama o 2 aile ömürleri boyunca cayır cayır yanacak.

Işid tarafından gercekleştirilen saldırıyı, hükümetin aciziyetini örtmek için kaçakçılar yaptı demesi..

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin :(

Şimdi Filistin'deki vahşet için üzülüp (!) boykot geliştirenler, bundan 10 yıl önce asker ölümlerine aynı tepkiyi koyardı.

Artık umrsamıyorlar.

Ne olduysa oldu asker ölümü tavuk ölümü ile eş değer hale geldi.

Bir 10 yıl sonra yine ne olursa olur ve Filistin'deki ölümler de tavuk ölümüyle eş hale gelir mi dersiniz?:26:

Şimdi Filistin'deki vahşet için üzülüp (!) boykot geliştirenler, bundan 10 yıl önce asker ölümlerine aynı tepkiyi koyardı.

Artık umrsamıyorlar.

Ne olduysa oldu asker ölümü tavuk ölümü ile eş değer hale geldi.

Bir 10 yıl sonra yine ne olursa olur ve Filistin'deki ölümler de tavuk ölümüyle eş hale gelir mi dersiniz?:26:

Neden sürekli bir şeyleri kıyaslama gereği duyuyorsunuz merak ettim ? Boykata destek verdiğimi biliyor sunuz sorunuz iyi niyetli mi anlamadım :26:

Neden sürekli bir şeyleri kıyaslama gereği duyuyorsunuz merak ettim ? Boykata destek verdiğimi biliyor sunuz sorunuz iyi niyetli mi anlamadım :26:

size demediğim tam da yazdıklarımdan belli.

kıyaslama yapmadan doğru bir düşünme şekli bulunamaz.

dünyadaki sorunların ve bu ölümlerin sebebi de tam olarak yanlış düşünme ve tavır alma. benim düşüncem bu.

Ölüme değil kendi mezhebinden ölene ağlamak, zulme değil, kendine zulüm yapana lanet okumak, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı.

ikısaca ki yüzlülük katlanmak zorunda olduğumuz bir şey değil. aksine göstermemiz gereken bir şey.

size demediğim tam da yazdıklarımdan belli.

kıyaslama yapmadan doğru bir düşünme şekli bulunamaz.

dünyadaki sorunların ve bu ölümlerin sebebi de tam olarak yanlış düşünme ve tavır alma. benim düşüncem bu.

Ölüme değil kendi mezhebinden ölene ağlamak, zulme değil, kendine zulüm yapana lanet okumak, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı.

ikısaca ki yüzlülük katlanmak zorunda olduğumuz bir şey değil. aksine göstermemiz gereken bir şey.

Dediğiniz gibi yapanda vardır illaki yani ikiyüzlü olanlar ama onlardan biri değilim şükür ki .
Her türlü ölümün her türlü zülumün karşısındayım .
Siz yinede her filistine ağlayanı her boykot yapanı ikiyüzlü sanmayın sonra burda benim gibi açıklama yapmak zorunda kalabilirler .

Dediğiniz gibi yapanda vardır illaki yani ikiyüzlü olanlar ama onlardan biri değilim şükür ki .
Her türlü ölümün her türlü zülumün karşısındayım .
Siz yinede her filistine ağlayanı her boykot yapanı ikiyüzlü sanmayın sonra burda benim gibi açıklama yapmak zorunda kalabilirler .

onlar belli merak etmeyin, filistinli olmadıkça, ölenlerin zulüm görenlerin olduğu topiklere uğramıyorlar bile.

onlar belli merak etmeyin, filistinli olmadıkça, ölenlerin zulüm görenlerin olduğu topiklere uğramıyorlar bile.

onlar bunlar şunlar bizler sizler kimler..... ay bak siz ayrımcılığı sevmiyordunuz değil mi? sanane nereye yazar yazarız kime ne... ayrımcılık genlerinizde var ? of anlamamışsındır şimdi iki kere oku açıklayamam...

onlar bunlar şunlar bizler sizler kimler..... ay bak siz ayrımcılığı sevmiyordunuz değil mi? sanane nereye yazar yazarız kime ne... ayrımcılık genlerinizde var ? of anlamamışsındır şimdi iki kere oku açıklayamam...

siz niye üstünüze alındınız :31:

Kacakci yalani yine. Peki kendi kanimiz canimiz olmesin diye kimi boykot edeyim ben skmdi. Hadi bi marka soyleyin almiyim de icim rahatlasin.

Allah rahmet eylesin:50:
Sehitler olmez vatan bolunmezz:72:
Rabbim ailelerine sabir versin...
Azalsa da sehit haberleri yine de geliyo ve ates dustugu yeri degil butun turkiyenin canini yakiyo:43:

neden bu kadar onyargilisiniz:50:

TDK açıklaması:

ön yargı: isim Bir kimse veya bir şeyle ilgili olarak belirli şart, olay ve görüntülere dayanarak önceden edinilmiş olumlu veya olumsuz yargı, peşin yargı, peşin hüküm, peşin fikir.

Açıklamada görüldüğü gibi "önceden" edinilmiş yargı.

Oysa ben bu sözlerimi söylemek için bir sürü topiğe baktım, yazılanları inceledim. Yazaılanları incelerken yazlmayanları da görüyorsam, bunun adı ön yargı mı? :26:

Benim bu konuları anlama kıtlığım var. Cidden. Anlayamıyorum.

İnsanların bazı ölümlere üzülüp bazılarına üzülmemesini.

Sürekli içinde "Allah" geçen cümleler kurdukları için kendilerini fetva verecek konumda görmelerini, en harika müslüman biziz havalarını.

Filistin'de ölenlere ağlarken başka bir ölüme "gebersin" demelerini.

Boykot edeceğiz diye İsrailile uzaktan yakından ilgisi olmayan markaları listelemelsini.

O çok hayran oldukları RT Erdoğan'ın ve AKPnin, o çok nefret duydukları İsrail'le göbekten bağlı olduğunu asla görmemelerini.

İsrail'e nefret yağdırırken hükümete tek laf dahi etmemelerini.

Anlayamıyorum.

Zekamda sorun varsa demek. :26:

TDK açıklaması:

ön yargı: isim Bir kimse veya bir şeyle ilgili olarak belirli şart, olay ve görüntülere dayanarak önceden edinilmiş olumlu veya olumsuz yargı, peşin yargı, peşin hüküm, peşin fikir.

Açıklamada görüldüğü gibi "önceden" edinilmiş yargı.

Oysa ben bu sözlerimi söylemek için bir sürü topiğe baktım, yazılanları inceledim. Yazaılanları incelerken yazlmayanları da görüyorsam, bunun adı ön yargı mı? :26:

zaten basta konuya yaklasirken tamamen yargisiz yaklastiginizi soylemeyin bana.. onceden bir yargiyla yaklasiyorsunuz ve herkesi ayni kefeye koyuyorsunuz.. yanlis ve kirici bir tutum oldugunu soyleyebilirm

​Son güncelleme: 22 Temmuz 2014 23:51
Yaralı asker şehit oldu

Dün Ceylanpınar'daki çatışmada yaralanan askerlerden Yiğit Şahan şehit oldu. Dünkü çatışmada şehit olan asker sayısı 3'e çıktı.
Dün Şanlıurfa'da PKK'lılarla girilen çatışmada yaralanan askerler şehit oldu.
Genelkurmay Başkanlığı Ceylanpınar ilçesinde PKK ile çatışmada piyade erler Adem Döğüşgen ile Berat Sağırkaya'nın şehit olduğu açıklamıştı.
Açıklamada bir askerin de ağır yaralandığı bildirilmişti.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Yiğit Şahan da akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Dünkü çatışmada PYD-PKK mensubu 6 kişi de öldürülmüştü.

http://m.mynet.com/index.htm#http:/...phone/yasam/yarali-asker-sehit-oldu-1365407-1

offf offf offff:43::43:

yeter ya isyan etmemek elde degil daha kac annenin yuregi daglanacak...
Allahim sen yeryuzunde zulme hizmet eden her kim varsa firsat verme.. Mazlumlara da yardim et :5:

Back