Sanlıurfa///63

merhaba runya.bende ş.urfaya yeni geldim sen aslen urfalımısın.çiğköfte biir harika yaaaaa...

arkadaşlar çiğköfte gerçektende bir bambaşka yemek...olsada yesek şimdi birazda zahmetli yaniii

bende bi urfalı olarak şöyle ifade edebilirim kendimi:)

urfalıyam ezelden göynüm geçmez güzelden:1rolleyes:

merhaba her ne kadar urfada dogmasamda urfaliyim anne baba memleketi:teytey:

merhaba urfada dogmadim ama urfaliyim anne baba memleketi:teytey:

selam arkadaslar cigkofte kokusu aldim etlimi yapiyosunuz yumurtalimi ozledim cigkofteyi ahhh anancim ahhh nerdesin guzel yapardi:çok üzgünüm:

simdi dikat ettim uzun zamandir bu bolgeye kimse ugraramamis hani nerdesiniz urfalilar kimse yokmu:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

runya505 arkadaşım senden bir ricam olacak lakin özel mesaj gönderemiyorum seninle nasıl iletişime geçebilirim ilgilenirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

bende urfada doğmadım ama anne baba memleketi.sonuçta urfalıyım işte.çiğköfteyse çok güzel yaparım baba mesleği gibi işte.:))):sm_cool:

selam canim bende yapiyorum cig kofteyi ama annem babam gibi degil tabi cigkofteden anlamayanlar cok beyeniyo ama:))))esim tokatli beni tanimadan once hayatinda cigkofte gormemistir. simdi basima cigkofteci kesildi :eek:klava:

selam bende urfalıyım hemşerileri görmek ne güzel yavvv
istanbullulardan gına gelmişti ne kadar çoklar

selam hosgeldim cemos orada yasiyosun galiba gecen sene ordaydim doyamadim ilk firsatta yine gelicem a.s.

selam nane evet urfadayım birecikte gel kız bekleriz

merhaba cemos urfali olsunda nasil olursa olsun misafir perver hemserim tesekkur ederim birecik,e hic gormedim benim manevi halam birecikli benim babam suruclu annem icinden urfanin baska yerini gormedim kismet belki bir gun yolum duser yolun duserse bu rayada beklerim romananyada okadar cok urfali var ki anlatamam urfanin yarisi buraya goc etmis bu yonden yabancilik cekmiyorum burda:1hug:

benimde babam suruçlu romanyadısın heralde yabancılık çekmiyosun ama memleket gibisi yok looooo

biraz dessek akraba cikarmisiz bide seninle :Roflol: tabi cekiyorum yabancilik ama mecbur alismak zorundayim ama sansliyimki burda yasayan turk cok var ( turkiyenin herbi kosesinin gozunu sevim ) cok ozledimsenağlama

akraba olabiliriz valla memleketten uzak zor ya allah kolaylık versin hemşom

sagol cemos,sum allah kimseyi gurmet,te dusurmesin romanya formunada beklerim:1hug:

merabalar nasılsınız urfalı arkadaşlar a.s.ben de aslen urfalı degilim ama 9 yılıdr urfadayım artık urfalı oluyorum galibayasakkelime

Merhabalar ben urfalı değilim ama eşim urfalı artık bir yarım urfalı oldu ama.Herkese selamlar

öncelıkle herkeze selamlar ben düzceliyim ama ist de oturuyorum eşim birkaç aydır işi geregi urfaya gıdıyo belkı oraya tayınımız cıkar dıyo bende cok merak edıyorum oraları esım cok begenmıs neyse hayırlısı olsun dıyeım sevgıler

i.gif
y.gif
i.gif
y.gif
i.gif
l.gif
l.gif
a.gif
r.gif

Merhabalar

Urfa çok güzel bir şehir biz il dışından misafirlerimiz gelince Urfa'ya götürürüz genellikle.Hepsi çok beğendi şimdiye kadar.Haziran ayında da yurt dışından yabancı dostlarımız gelecek.Onları da götürmeyi istiyoruz.Hayran kalacaklarına eminim.

Herkese sevgiler...

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

bende urfa nın akçakale ilçesinde 3 yıl oturdum kızımurfa doğumlu ben çok seviyorum urfayı kızımda çok gitmek istiyor tekrar gidip görmek istediğim şehirlerden biri urfa a.s.

merhaba canım urfada doğmadım ama urfalıyım ve bunu övünerek söylüyorum ve canım yumurtalı çiğ köfte istiyor

merhabalar arkadaşlar ben sakaryalıyım fakat eşim urfalı sakaryada oturuyoruz ama şu anda urfadayız,gezmeye geldik,valla çiğköfteyi bende çok seviyorum hatta bayılıyorum,ama içliköfteyi de unutmamak lazım,şehir de güzel yani hakkını yememek lazım

X