- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi married_woman
-
.kuzum demekki vardı bir nedeni kalbi durmasına
Rabbim bilir neydi sebep
inan en umutsuz anında geliverir
yeterki umudunu kesme yeterki isyan etme
Tez vakitte meleklerimize kavusuruz inşallah
.
Pihtilasma varmış canım..Test yaptırdım.Amin insaAllah
.Kuzum ilkte yoktu ki bekleyince oldu
.Allahım şifanı versin canım bu sorunu çözmek artık kolay stres yapma sen
.
Sağol canım.Ne bileyim arada delleniyorum iste
.sakin ol :) yanındayız
Gittigidiyor kuzu :)
Hayırlısıyla gelecekler :))))ever canım ben de öyle öğrenmiştim
gelicek bebişler naz yapıyolar :)
Canım benim başıma neler geldi bu konuda 10uncu ayda test yapmıştım iki farklı markayla hemen pozitif olmuştu evlilik yıldönümüzde o aydı heyecanla tam o gün gittik test yaptırdık ama negatifti çok üzülmüştümbidaha yapsana test
genelde bekleyince çıkan testler pozitif oluyor ama
Tatlım neden öyle bi his var yaşadığımız sürece bir umut vardırİçimde kocaman berbat bir his var..sanki bir daha hiç hamile kalamayacagim..Hiç bebeğim olmayacak..Depresyondayim caktirmiyorum..
Canım benim bir tanıdığım vardı bu şekilde oldu hatta az daha dursa annede ölecekmiş dediler 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi bir oğlu var yine bir kere yaşamışsın neden bir daha olmasın ki ben 2aşılama yaptırdım olmadı belki hiç olmayacak ama sen 1kere olmuşu yine olurkuzum demekki vardı bir nedeni kalbi durmasına
Rabbim bilir neydi sebep
inan en umutsuz anında geliverir
yeterki umudunu kesme yeterki isyan etme
Tez vakitte meleklerimize kavusuruz inşallah
İnşallah uğurlu gelirCanım siparişi verdim. Artık adet olana kadar test yaparım
Canım benim bir tanıdığım vardı bu şekilde oldu hatta az daha dursa annede ölecekmiş dediler 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi bir oğlu var yine bir kere yaşamışsın neden bir daha olmasın ki ben 2aşılama yaptırdım olmadı belki hiç olmayacak ama sen 1kere olmuşu yine olur
Evet kuzum umudumuz hep olsun:)umudunu kesme en beklemediğin anda geliverir
Haha inş inşİnşallah uğurlu gelir
.Tatlım neden öyle bi his var yaşadığımız sürece bir umut vardır
.Canım benim bir tanıdığım vardı bu şekilde oldu hatta az daha dursa annede ölecekmiş dediler 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi bir oğlu var yine bir kere yaşamışsın neden bir daha olmasın ki ben 2aşılama yaptırdım olmadı belki hiç olmayacak ama sen 1kere olmuşu yine olur
Ay hadi inşallah canım benim:)Kuzu ben görmüştüm öyle belirti yaşayanlar ilk güzel haberi senden alacağız galiba :)
Canım yaa var sankiiiSabah ki yaptığım test bekleyince böyle oldu ama bat a çok var
Damarlanma yok sanki ama kararma gibi bilemedim yaEwt canım öyle diyolar. Geçen ay benm göğüs uçlarım büyümüş ve damarlaşmıştı ama regl olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?