- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Sanırım öyle. Hatta acıyorum ona bile, çünkü biliyorum o benim gibi güçlü olamayacak bu işin sonunda. Ettiklerini çekecek Allah'ın izni ile.Zaten bunlarin hepsi esinizin bi haltlar karistirdigini gostrriyor. Siz de artik onun sizi kaziklamasina yaralamadina bagisklil kazanmis durumdasiniz... bence ondan hissizlestiniz.
Hani aci gelir acitir ve bisure sonra alistirir hissizlesirsiniz ya oyle iste...
Ha bu arada sevmediğim için değil ki bu sevincim. Sevincim artık kendimi mutlu görüyorum. Kafamda ki bütün saçmalıklar uçtu gitti. Kendimi hırpalamıyorum daha.Bu kk hersey gördü de kocasini sevmesigi icin sevincten havalara ucani görmediydi
Yada ben gormedim bilmiyom valla,
Ama kotu bisey degil tabi duygarindan eminsen esin de oyleyse, hayirlisi
Evet, ikilemde kalmak çok zordu.En kötü karar bile kararsızlıktan, doğru olan kararı bilip de uygulayamamaktan daha iyidir.
Sen kendin buna ikna olduysan sorun yok.
Evet, soğuttular sağ olsunlar. Şimdi rahat rahat nerede canları istiyorsa takılsınlar. Bende senin adına sevindimAdına çok sevindim :)...
çünkü senle binevi aynı duyguları yaşıyorum...
en ufak şeyde triplenip ayrı yatan kocam var da...ağrıma gidiyordu...
dün yine aynı şeyi yapınca,bugün fark ettim ki isterse binanın çatısında uyusun...adamdan soğumuşum ya iyice...
Evden gitme derken, zaten dışarı çıkıyor haftanın 3-4 günü arkadaşları ile ama nereye gittiğini bilmem. Onu demek istiyorum. Gidi bir yerde kalmıyor. Gider diye kızardım. şimdi o da yok. Merak ederdim nereye gitti. o da gitti. Telinde şifre vardı, çok kafaya takardım. Onu bile önemsemiyorum. Uzak olsun benden diyorum artık. Halbu ki çok üzülürdüm
Evet hareketleri soğuttu soğutmaz mi. Bu saçma sapan hareketleri neden yapıyor anlamıyorum gerçekten. Kendisi hatasinin farkında ama hala daha benim onu sıktiğimj, bunalttigimi o nedenle bunları yaptığını söylüyor. Neyse bunlar önemli değil artık ya. Herşeyin hayırlısı diyelim artıkSiz sogumussunuz, artik hiiiiiiiiic umursamiyorsunuz.
Basiniza gelenlerden sonra sevmemeniz normal zaten, bu admain neresini seveceksiniz? Meryem ana degilsiniz ya, sacma sapan davranan adamdan sogumaniz normal.
Kendine değer ver. Döktüğün gözyaşlarını unutma. Zor ama imkansız değil lütfen unutma. Amacın mutlu olmak olsun, katlanmak değil. Ömür kısa.. kimse için senelerce, aylarca ağlamaya değecek kadar kısa değil. Beynini devreye sok. Güç içinde saklı. İnsa iradesi her şeyi yenebilir.Bunun sonunda baktık gerçekten daha huzurluyuz zaten 5 dk da bitiririz bu işi. Ama valizini toplayıp gittiğinde gerçekten üzüldüm, ağladım..neden bu duruma geldiğimizi anlayamıyorum. Ama zor bir şeymiş gerçekten. Kolay değil...
Bilmiyorum ama oğlan babam nerde diye sorunca üzülüyorum. Onun haricinde sanki kafam rahat gibi ama geçici mi bilmiyorum. Tek bildiğim yoruldum bu evlilikte.Canım bence hissettiğin duygular geçici, bu düşüncelerle yanlış bir adım atmanı istemem. İyi düşün, eşini karşına al, aklındaki düşünceleri bir bir söyle, acele karar veriyorsun sanki
Evet onun için ayrıldık veya bir ön hazirlik bilmiyorum ki. Uzman Görüşü dedik uyguluyoruz artık:)Size yaşattıklarının yanında geç bile kalmışsınız soğumakta. İnşaallah yolunuz hayırla açık olur.
Şimdi düşünmek için mi ayrıldınız?
Annemin laflarıni söyledin. Bir den annemin de acaba üyeliği mi var diye düşündümKendine değer ver. Döktüğün gözyaşlarını unutma. Zor ama imkansız değil lütfen unutma. Amacın mutlu olmak olsun, katlanmak değil. Ömür kısa.. kimse için senelerce, aylarca ağlamaya değecek kadar kısa değil. Beynini devreye sok. Güç içinde saklı. İnsa iradesi her şeyi yenebilir.