Sanki kalbimin içinden sevgisi söküldü, alındı.

Aldatma varsa takibe alın gizlice tazminatla boşanın niye bekliyorsunuz ki?

Gerçekten çok güzel anlatmışsın. Bayıldım. Kesinlikle ben bu aşamaları yavaş yavaş geçtim, levelleri atlayana kadar ne sıkıntılar çektim. Şimdi Mutlu olma sırası bende. Gerçekten kendimi çok değersiz görüyordum. Yalvarmalarım sonunda yerini mutluluğa aldı.

Aldatma varsa takibe alın gizlice tazminatla boşanın niye bekliyorsunuz ki?
aldatma olayını ben zaten yakalamıştım, iki defa ikisinde de affettim ama sonrasında sıkıntılar gelişti falan, neyse onları geçtim de boşanma olayı tazminat falan olmıcak ya. Direk anlaşmalı boşanacaz inşallah. Kızlar, şuan ki sevinçle paylaştığım duygumu, boşanınca da paylaşacağım sizinle, çok sağolun hepiniz. Allah herkesi mutlu mesut etsin.

Uzun bir kafa karışıklık döneminden sonra gelen netlik halinin verdiği rahatlık bu. Bir sürü git-geller. Kafada sorun varken İNsan hareket edemiyor. Ama bu netlik hâli sorunun kafanda çözüldüğünün göstergesi.

Evet, aynen öyle. Gerçekten kafamda ki deli sorular gitti, netlik geldi. Burada ki kadınlar bile kararsızlığımdan bıkmıştım. Şimdi sanki yeniden doğdum. Hayat güzelmiş. Sanki bir tek o vardı hayatımda ki kendimi o kadar heba ettim. Ama geçti gitti, çok şükür.

Maşallah, Allah bağışlasın canım prensesinizi size.Evlatlarını bile düşünmeyen insanlar bizim hayatımızda olsa ne olur olmasa ne olur.
aynn insan kendi için cok seye katlanıyor affediyorda onlar için asla hamileyken bana vurdu inanabiliyormusun ben bebeğimi kaybedebilirdim düştüm tepe gibiydim onu asla affetmicem....aynn onları düşünmeyeni biz ne düşünücez

Bu kk hersey gördü de kocasini sevmesigi icin sevincten havalara ucani görmediydi
Yada ben gormedim bilmiyom valla,

Ama kotu bisey degil tabi duygarindan eminsen esin de oyleyse, hayirlisi

Maşallah, Allah bağışlasın canım prensesinizi size.Evlatlarını bile düşünmeyen insanlar bizim hayatımızda olsa ne olur olmasa ne olur.
yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim?
son zamanlarda gördüğünde mutlu olduğun birileri var mı bulunduğun ortamlarda?

Zaten bunlarin hepsi esinizin bi haltlar karistirdigini gostrriyor. Siz de artik onun sizi kaziklamasina yaralamadina bagisklil kazanmis durumdasiniz... bence ondan hissizlestiniz.

Hani aci gelir acitir ve bisure sonra alistirir hissizlesirsiniz ya oyle iste...

Bende yeni doğum yaptım ben hastanede adamda evde kendine rakı sofrası hazırlamış. Çocuğum 10 aylık iken telefonunda ki boşanmış bir kadınla mesajlarını yakaladım, onun yüzünden sütüm gitti falan filan, neyse canım benim düşünmeyelim artık onları, mutlu olalım bizde artık ya

yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim?
son zamanlarda gördüğünde mutlu olduğun birileri var mı bulunduğun ortamlarda?
Çalıştığım ortam genelde sıkıntılı ortam aslında, sorunlu insanlar, sıkıntı insanların gelip gittiği bir yer. Buradakilerin de psikolojisi iyi değil, ha kalemim falan iyi, ama senin dediğin şeyi anladım, şuanda öyle bir şey aklımın ucundan geçmez ki ağzım yandı bir kere

ee o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz. Boşanacak mısın ?
Allahın izni ile istediğim şey bu artık, kesin karar. Bir aralar burda feryat figan ağlarken, bayanlarımızdan biri bana demişti ki" önce bir duygundan emin misin, ayrılırsan başkası ile görsen üzülür müsün" o zamanlar net konuşmamıştım. Ama sanırım artık öyle oldum ki bunların hiç birini umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…