- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- Konu Sahibi BenveUtkum
Canım pazartesi, salı, çarşamba hep dışarda idi, haftasonu da öyle. Vallahi bende oğlumun bakıcısında genelde birlikte yedim artık kendime hep bir meşgale buldum. Komşuma gittim falan, gerekmedikçe de konuşmuyorum. Bugün güya kahvaltı için bir şeyler almış getirmiş bana. Ya inan ki istemedim ki yanımda otursun. Öncesinde olsam yine üzülürdüm hemen duygum değişirdi. Ama öyle olmadım Ya vallahi çok sevinçliyim. Ben böyle olacağımı düşünmemiştim. dedim ki herhalde düşüne düşüne kafayı yiycem. Kanser olacağım, geberip gideceğim, Ama binlerce şükürler olsun.Canim güçlü durmana ferahlamana çok sevindim. Eski konularına baktım hatırladım seni. eşin olacak o çoktan haketmis senin sevgini kaybetmeyi. Evliliği ne sanıyorlar neden evleniyorlar bilmiyorum. Yarın benim de başıma gelebilir kimsenin garantisi yok ama inan ki çok sevindim seni böyle gördüğüme. Biz güçlü olmalıyiz. Bırakmışsin onu merak etmeyi en iyisini yapmissin. Bırak o başını taşlara vursun. Peki evde durumunuz nasıl. Yani evde olduğu vakitlerde konuşuyor musunuz birlikte yemek yiyor musunuz?