Sanki kalbimin içinden sevgisi söküldü, alındı.

Canim güçlü durmana ferahlamana çok sevindim. Eski konularına baktım hatırladım seni. eşin olacak o çoktan haketmis senin sevgini kaybetmeyi. Evliliği ne sanıyorlar neden evleniyorlar bilmiyorum. Yarın benim de başıma gelebilir kimsenin garantisi yok ama inan ki çok sevindim seni böyle gördüğüme. Biz güçlü olmalıyiz. Bırakmışsin onu merak etmeyi en iyisini yapmissin. Bırak o başını taşlara vursun. Peki evde durumunuz nasıl. Yani evde olduğu vakitlerde konuşuyor musunuz birlikte yemek yiyor musunuz?
Canım pazartesi, salı, çarşamba hep dışarda idi, haftasonu da öyle. Vallahi bende oğlumun bakıcısında genelde birlikte yedim artık kendime hep bir meşgale buldum. Komşuma gittim falan, gerekmedikçe de konuşmuyorum. Bugün güya kahvaltı için bir şeyler almış getirmiş bana. Ya inan ki istemedim ki yanımda otursun. Öncesinde olsam yine üzülürdüm hemen duygum değişirdi. Ama öyle olmadım Ya vallahi çok sevinçliyim. Ben böyle olacağımı düşünmemiştim. dedim ki herhalde düşüne düşüne kafayı yiycem. Kanser olacağım, geberip gideceğim, Ama binlerce şükürler olsun.

geçici dönemse ya kendine geldiğinde kendini yeniden ona aşık bulursan?
bir psikoloğa danışmadan hareket etmezdim yerinde olsam çünkü ciddi bir karar
ki ben de sizin gibiyim insanlara duygularım birden soğur ...ama bazen sonra pişman olurum bazen olmam
bir uzmana danışın o yüzden bence..
Artık pişman olma sırası eşimde canım. Bu duygularımı elde edebilmek için ben ne göz yaşları döktüm biliyor musun? Rabbim pişman etmesin, olmam zaten daha. Böyle artık gülmeye başladım çünkü. Kendime geldim. Çok iyim.

aynn arkadasım bencede biz allhın sevdiği kuluyuz bak bir zamanlar onun için deli olurken öyle birsey verdi ki kalbimize kendi kalbimizi tanıyamaz olduk..ben varya onun ne severdim be değil baskası alsın adını agzına alsalar kıskanırdım ...ne hale getrdiler bizi baksana yazık onlara gercekten cok yazık..
Aynen canım. Bende öyleydim. Şimdi görsünler ki nasıl oluyor. Kafalarını taşlara vursunlar. Aman bizden bulmasınlar da, rabbim ıslah etsin onları. Biz iyi olalım, ohhhhhhh beeeee. Yemin ediyorum dünya varmış. Arkadaşım sende gül, üzülme gerçekten bak, çok dua et, çok dua ettim, yalvardım, ağladım ve rabbim verdi, şükürler olsun. Şimdi kesin karar ve netim. Salak gibiydim aynı.

bende buna dönüşmekten korkuyorum.deseniz ki al otur karşına konuş neler dedim.anlamak istemiyor.bende artık yorulduğum için anlatmıyorum.en sonunda cinsel olarak da istemez böyle olunca insan sonra böyle kendinden soğutup başka kadınlara gidincede böyleleri karısını suçlar istediğimi vermedin diye.ancak dönüm noktalarında anlarlar artık karılarını kendilerinden soğuduğunu.bi de kabul edemezler karılarını suçlarlar.ben bile daha evimi yaptırıcam.
Konuşmakla uslanmıyorlar. Kesinlikle, bende 4 aydır aferdisin ama hiç bir ilişkimiz yok. Konuşma bile yok düzgün, kafasına buyruk. Çok kötüydüm, artık bende soğudum. Anlamıyor bunlar, anladıklarında da geç olacak zaten.:KK25:

sizi o kadar çok üzmüş ki kırmış ki..
sizde o kadar affetmişsiniz oda hiç ders almamış ki bu yaptıklarından o yuzden siz affetmekten oda akıllanmamaktan bıkmamış ondan dolayı artık boşvermişsiniz..ne yapsa ne etse size yaranamaz ağzıyla kuşta tutsa yaranamz..
aynı benimde babamla aram öyle hiç ama hiç oturupta konuşmayız aynı evin içinde.. arada birşey olur çağırır birşey lazım olur sorar onda konuşuruz o yuzden sizi çok iyi anlıyorum

Canım pazartesi, salı, çarşamba hep dışarda idi, haftasonu da öyle. Vallahi bende oğlumun bakıcısında genelde birlikte yedim artık kendime hep bir meşgale buldum. Komşuma gittim falan, gerekmedikçe de konuşmuyorum. Bugün güya kahvaltı için bir şeyler almış getirmiş bana. Ya inan ki istemedim ki yanımda otursun. Öncesinde olsam yine üzülürdüm hemen duygum değişirdi. Ama öyle olmadım Ya vallahi çok sevinçliyim. Ben böyle olacağımı düşünmemiştim. dedim ki herhalde düşüne düşüne kafayı yiycem. Kanser olacağım, geberip gideceğim, Ama binlerce şükürler olsun.
Şükürler olsun güçlü durabildigin için. sevgin bitince bütün gerçekleri görmeye başlıyorsun. Ben bu dereceye geldikten sonra daha da eskiye dönüş yapacağını düşünmüyorum. O seni zerre kadar haketmiyor. Ne seni ne de çocuğunu. İnşallah mutluluğun daim olur canım benim. Allah görüyor sana yasattıklarını. Daha fazla uzulmemene toparlanmana çok sevindim.

Şükürler olsun güçlü durabildigin için. sevgin bitince bütün gerçekleri görmeye başlıyorsun. Ben bu dereceye geldikten sonra daha da eskiye dönüş yapacağını düşünmüyorum. O seni zerre kadar haketmiyor. Ne seni ne de çocuğunu. İnşallah mutluluğun daim olur canım benim. Allah görüyor sana yasattıklarını. Daha fazla uzulmemene toparlanmana çok sevindim.
İnşallah canım benim, inşallah. Ben gerçekten hiç mutlu olmamışım, hiç sevilmemişim, yaşımın baharında evlendim, bakıyorum da ciddi ciddi ben nelere göz yummuşum. Artık kafama dank etti, gözüm körmüş demek ki ve şimdi, kendime geldim. Hamd olsun:KK49:

Güçlü durmak ve duygu tükenmesi sandığınız şeyin manik depresiflik olmadığına emin misiniz?
Bi' uzmandan destek alın lütfen.

cnm benim anladığım sen hakettiğin istediğin ilgiyi eşinden görmediğin için çok üzülmüşsün artık üzülmemek içinde kendini ondan soğumaya uzaklaştırmaya çalışmışsın ve bunu başarmışsın anlattığın şeyler hoş değil insanlar arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir ama nereye gittiğini bilmiyorm demen çok şaşırttı beni o senin nerde oldugunu biliyosa seninde bilmen lazım

Konuma bir bakarsanız dersin ki ancak mı yani tükendi bu duyguların:21:
Tamam sizi anlıyorum. Yoğun üzüntülerden(depresif ruh hali) sonra yaşanan ve birden ortaya çıkan mutluluk, coşku ve iyilik ( manik ruh hali) dengelenmesi gereken bir şeydir.
Ben sizi çok iyi anlıyorum inanın, şu an muhteşem hissediyorsunuz.
Hani değinmişsiniz ya "birden" olmasına, işte o kısım bana manik hali hatırlattı.
Hee siz olmadığından eminseniz bir şey diyemem. Yine de sağlığınız için destek almanızı öneriyorum. Çok iyi gelecektir.

Konuşmakla uslanmıyorlar. Kesinlikle, bende 4 aydır aferdisin ama hiç bir ilişkimiz yok. Konuşma bile yok düzgün, kafasına buyruk. Çok kötüydüm, artık bende soğudum. Anlamıyor bunlar, anladıklarında da geç olacak zaten.:KK25:
haklısın öküzlükte tam gaz devam ediyorlar.bi keresinde o zaman bende senin yüzünü unuturum dedim hoşuna gitmedi, neden böyle yapıyorsun aşkım filan diyor.sabah o uyurken öpmeden gitmezdim suratına yorgan çekiyo onla mı uğraşcam anca üstündekini düzeltip gidiyorum.

Bence sen kendini kandırıyorsun biraz..
Nasılsa gelecek diye biliyorsun ondan böyle rahat konuşuyorsun ..
Konunu bilmiyorum ama ciddi problemler yoksa
Eşinin sana seninde eşine baglılıgın için hemen harekete geç..
Evlilikler bukadar kolay bitmemeli

Aynen canım. Bende öyleydim. Şimdi görsünler ki nasıl oluyor. Kafalarını taşlara vursunlar. Aman bizden bulmasınlar da, rabbim ıslah etsin onları. Biz iyi olalım, ohhhhhhh beeeee. Yemin ediyorum dünya varmış. Arkadaşım sende gül, üzülme gerçekten bak, çok dua et, çok dua ettim, yalvardım, ağladım ve rabbim verdi, şükürler olsun. Şimdi kesin karar ve netim. Salak gibiydim aynı.
aynn bnde öyle pasif özgüvensiz öyle işte saf ettiler biziii neyprsa ypsnlar eminmki hiç kimse bizm gibi olmıcakkk çeksinler hala üzerimde kaldı o pasiflik zamnla atrım inş bnde cnm

2 defa aldatılmışsın daha sevgi kaldıysa aklına şaşardım soğumak için geç bile kalmışsın ve bence düşündüklerinde gerçektir zaten aldatmaya devam ediyordur hayatında biri vardır eşin olacak adamın kesin..rahat rahat boşanabilirsin.

Hic inanasim gelmedi :cry:

Ama oluyor. Önce tepki, sonra çaba, bir sonraki aşama öfke..
Arkasından kendini sorguluyor insan. Hata ben de mi diye.
Sonra benlik kendini korumaya alıyor.
Bunu bana yaşatmaya hakkı yok diyorsun. Ve gerçek suçluyu da, sorunun düzelmeyeceğini de görüyorsun.
En sonunda kişi kendini bu kadar üzeni yok sayıyor. Yokluğundan mutlu oluyor.

Bu noktadan sonra geri dönüş yok. O duygular silindimi siliniyor. Geri yüklenmesi diye bir durum yok.
Artık mutlu huzurlu bir kadına dönüşüyorsun. Yoğurdu üfleme aşaması sabit kalıyor.

X