Sanki kalbimin içinden sevgisi söküldü, alındı.

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Merhaba arkadaşlarım. Sorunlarımı belki hatırlarsınız. Şimdi şöyle bir şey var. Sevinsem mi? Üzülsem mi? bilemedim ki. Eşimin sevgisi, kalbimden çıktı gitti. Şimdi akşamları dışarı çıkıyor bir seviniyorum ki, gelmiyor diye. Yani sanki adamdan buz gibi soğudum. Yaptıklarından dolayı ama böyle olacağımı tahmin etmezdim. Bugün bana iyi davranıyor ama hiç istemiyorum yanıma gelsin, onu göreyim. Hatta diyorum ki biri olsa da hayatında, boşansam da kurtulsam. Onu beklemeyeceğim ama, konuşacağım. Boşanacağım. Sanırım boşanmama sebebim hala ona olan duygularımdı. Ya boşanırsam biri ile onu görürsem kaldıramazdım. Ama şimdi öle değilim. Bu nasıl bir rahatlık böyle. Ben anlamadım ki kızlar. Neden pat diye böyle oldum. Acaba Allah tarafından mı nedir?

Birden böyle olduysan, ayrılıp da biriyle görürsen eşini bu rahatlığı hissetmeyebilirsin.

Sorunlarınızı bilmiyorum ama neden oturup, konuşup halletmiyorsunuz? Ya da madem içinde bitirdin ayrılın gitsin. Hayat çok kısa; hiçbir şeye değmez.

evden gitmesine seviniyorum derken gün gelir bir başkasına giderse ne olucak

o zamanda bu kadar serin olacakmısın

ayrıca bu kadar neden soğudun ki eşinden?

belki de bilinçaltın kabullenmişti ama sen kabullenmedin bu ayrılığı ilk günlerde acıdan kaçtın
birde insan dibe vurunca kendini savunma mekanizması devreye giriyor
durumuna gelince ayrıl gitsin

Kesinlikle, Bundan bir kaç hafta önceye kadar kötüydüm. Ama öyle değilim, sanki böyle bir değnek dokundu ve ben bütün sıkıntılarımdan kurtuldum. Karar verdim. Yani ne bilim, gitti bende ki herşey çok iyim. Eşime karşı netim. ezik değilim.

evden gitmesine seviniyorum derken gün gelir bir başkasına giderse ne olucak

o zamanda bu kadar serin olacakmısın

ayrıca bu kadar neden soğudun ki eşinden?
Evden gitme derken, zaten dışarı çıkıyor haftanın 3-4 günü arkadaşları ile ama nereye gittiğini bilmem. Onu demek istiyorum. Gidi bir yerde kalmıyor. Gider diye kızardım. şimdi o da yok. Merak ederdim nereye gitti. o da gitti. Telinde şifre vardı, çok kafaya takardım. Onu bile önemsemiyorum. Uzak olsun benden diyorum artık. Halbu ki çok üzülürdüm

Kendini kandirmadigindan emin ol . Umurumda değil diyorsun ya gerçekten öyle mi. Eğer öyleyse konuşmalisin.

En kötü karar bile kararsızlıktan, doğru olan kararı bilip de uygulayamamaktan daha iyidir.

Sen kendin buna ikna olduysan sorun yok.

Kendini kandirmadigindan emin ol . Umurumda değil diyorsun ya gerçekten öyle mi. Eğer öyleyse konuşmalisin.
İşte buna şaşırıyorum gerçekten çok eminim. 3-4 aydır zaten evde arkadaş gibiyiz. Yani bu süre zarfında artık duygularımın sonuca vardığını biliyorum. kendimi hep mutsuz etmişim, ama şimdi gerçekten alıştım. Zaten akşamları genelde dışarda ben yalnız oğlumla, alıştım artık bu hayata. Yani kararım net artık. Sevincimi bağışlayın, gerçekten çok sıkıntı çektim o nedenle şimdiki duygularıma çok seviniyorum

Bence otur ve konus esinle.. bi takim sorunlar yasamissinizdir evet bu seni sogdurmusta olabilir kesinlikle ama bence bu gecici.. cunku bendede aynisi vardi, esimin annesi ve babasiyla bi takim sorunlariniz vardi ve esim ilk arkamda durmadi benim sonra farkina vardi olayin ve bi sure sonra ben esime bi sans daha verdim ama cok sogukdum ayrilsammi vaugecmisken birsey hissetmezken diye cok dusundum. Oysaki kendi ailesiyle dahi gorusmuyodu benim yuzumden ama olan olmustu.. disari ciktiginda bende cok mutlu oluyodum takmiyodum ama sonra sonra zaman gectikce bende tekrar hersey yoluna girdi cok sukur ve hislerim benle ilgilendikce tekrsr guclendi.

bazı seyler insanı okdr yıpratıyor ki 1.si önce kendinden soguyorsun kendini tanıyamıyorsun sen onu seven kadın değilsin ki o sekilde seviceksin bitmiş işte gözünde sonunda kendini bu hale getirmiş ve cnm ne yaprsa yapsın eskisi gibi sevemezsin onu tekrardan aynılarını bende yasadım hep diyordum ben bırakamıcam inş birini bulurda kurtulurum ondan canı yaanan bir kadın için bundan ağır bir cümle olablir mi hangi kadın erkegını kocasını paylasmak ister bi aynaya baksana tatalım sen bunu söylicek bir kadınmıydın bende bunu cok sordum kendime sonra bi baktım ki ben ben değilim ki

Bizim bir başkası değil di sorun. eşim ve yaptıkları, aldatması falan filan. neyse bunları artık daha konuşmuyorum da. Bilmiyorum, ama değişmez inşallah hislerim

Mutluluğu ve kafa rahatlığını bulmuşken keyfini çıkar. Acaba değişir miyim diye kuruntularla boğma kendini. Sevindim adına.. Olması gereken olmuş. Bu yaşadığın bana her konuda olur. Kısa sürede hemde. Mantığım her zaman ağır basar duygularıma. Üzülmemem gerekiyorsa, üzülmem. Bu kadar basit Aynı şekilde devam et sen de.

Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama bu bizim suçumuz değil, bizi bu duruma, bu duyguları yaşatanların suçu. Bence Allah'ın bir hikmeti bu. Çektiğim sıkıntıyı, ağlamalarımı, kendimi hırpalamamı gördü, ondan bu duygu kalbime girdi. Sende öyle düşün. Çünkü güçlüydüm ben gerçekten. Şimdi çok mutluyum. Gerçekten. Ya içimde nefret bile yok.

Canim güçlü durmana ferahlamana çok sevindim. Eski konularına baktım hatırladım seni. eşin olacak o çoktan haketmis senin sevgini kaybetmeyi. Evliliği ne sanıyorlar neden evleniyorlar bilmiyorum. Yarın benim de başıma gelebilir kimsenin garantisi yok ama inan ki çok sevindim seni böyle gördüğüme. Biz güçlü olmalıyiz. Bırakmışsin onu merak etmeyi en iyisini yapmissin. Bırak o başını taşlara vursun. Peki evde durumunuz nasıl. Yani evde olduğu vakitlerde konuşuyor musunuz birlikte yemek yiyor musunuz?

Şimdi daha iyim mesela, cıvıl cıvılım. Acaba depresyon mu bu? Yoksa kendime geldiğimin bir göstergesi mi?
geçici dönemse ya kendine geldiğinde kendini yeniden ona aşık bulursan?
bir psikoloğa danışmadan hareket etmezdim yerinde olsam çünkü ciddi bir karar
ki ben de sizin gibiyim insanlara duygularım birden soğur ...ama bazen sonra pişman olurum bazen olmam
bir uzmana danışın o yüzden bence..

Edeceğim inşallah. Çünkü ben bunu hakkediyorum. Şükürler olsun ya

aynn arkadasım bencede biz allhın sevdiği kuluyuz bak bir zamanlar onun için deli olurken öyle birsey verdi ki kalbimize kendi kalbimizi tanıyamaz olduk..ben varya onun ne severdim be değil baskası alsın adını agzına alsalar kıskanırdım ...ne hale getrdiler bizi baksana yazık onlara gercekten cok yazık..

bende buna dönüşmekten korkuyorum.deseniz ki al otur karşına konuş neler dedim.anlamak istemiyor.bende artık yorulduğum için anlatmıyorum.en sonunda cinsel olarak da istemez böyle olunca insan sonra böyle kendinden soğutup başka kadınlara gidincede böyleleri karısını suçlar istediğimi vermedin diye.ancak dönüm noktalarında anlarlar artık karılarını kendilerinden soğuduğunu.bi de kabul edemezler karılarını suçlarlar.ben bile daha evimi yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…