- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Merhaba arkadaşlarım. Sorunlarımı belki hatırlarsınız. Şimdi şöyle bir şey var. Sevinsem mi? Üzülsem mi? bilemedim ki. Eşimin sevgisi, kalbimden çıktı gitti. Şimdi akşamları dışarı çıkıyor bir seviniyorum ki, gelmiyor diye. Yani sanki adamdan buz gibi soğudum. Yaptıklarından dolayı ama böyle olacağımı tahmin etmezdim. Bugün bana iyi davranıyor ama hiç istemiyorum yanıma gelsin, onu göreyim. Hatta diyorum ki biri olsa da hayatında, boşansam da kurtulsam. On beklemeyeceğim ama, konuşacağım. Boşanacağım. Sanırım boşanmama sebebim hala ona olan duygularımdı. Ya boşanırsam biri ile onu görürsem kaldıramazdım. Ama şimdi öle değilim. Bu nasıl bir rahatlık böyle. Ben anlamadım ki kızlar. Neden pat diye böyle oldum. Acaba Allah tarafından mı nedir?
belki de bilinçaltın kabullenmişti ama sen kabullenmedin bu ayrılığı ilk günlerde acıdan kaçtınMerhaba arkadaşlarım. Sorunlarımı belki hatırlarsınız. Şimdi şöyle bir şey var. Sevinsem mi? Üzülsem mi? bilemedim ki. Eşimin sevgisi, kalbimden çıktı gitti. Şimdi akşamları dışarı çıkıyor bir seviniyorum ki, gelmiyor diye. Yani sanki adamdan buz gibi soğudum. Yaptıklarından dolayı ama böyle olacağımı tahmin etmezdim. Bugün bana iyi davranıyor ama hiç istemiyorum yanıma gelsin, onu göreyim. Hatta diyorum ki biri olsa da hayatında, boşansam da kurtulsam. Onu beklemeyeceğim ama, konuşacağım. Boşanacağım. Sanırım boşanmama sebebim hala ona olan duygularımdı. Ya boşanırsam biri ile onu görürsem kaldıramazdım. Ama şimdi öle değilim. Bu nasıl bir rahatlık böyle. Ben anlamadım ki kızlar. Neden pat diye böyle oldum. Acaba Allah tarafından mı nedir?
Kesinlikle, Bundan bir kaç hafta önceye kadar kötüydüm. Ama öyle değilim, sanki böyle bir değnek dokundu ve ben bütün sıkıntılarımdan kurtuldum. Karar verdim. Yani ne bilim, gitti bende ki herşey çok iyim. Eşime karşı netim. ezik değilim.Birden böyle olduysan, ayrılıp da biriyle görürsen eşini bu rahatlığı hissetmeyebilirsin.
Sorunlarınızı bilmiyorum ama neden oturup, konuşup halletmiyorsunuz? Ya da madem içinde bitirdin ayrılın gitsin. Hayat çok kısa; hiçbir şeye değmez.
Evden gitme derken, zaten dışarı çıkıyor haftanın 3-4 günü arkadaşları ile ama nereye gittiğini bilmem. Onu demek istiyorum. Gidi bir yerde kalmıyor. Gider diye kızardım. şimdi o da yok. Merak ederdim nereye gitti. o da gitti. Telinde şifre vardı, çok kafaya takardım. Onu bile önemsemiyorum. Uzak olsun benden diyorum artık. Halbu ki çok üzülürdümevden gitmesine seviniyorum derken gün gelir bir başkasına giderse ne olucak
o zamanda bu kadar serin olacakmısın
ayrıca bu kadar neden soğudun ki eşinden?
Kesinlikle, Bundan bir kaç hafta önceye kadar kötüydüm. Ama öyle değilim, sanki böyle bir değnek dokundu ve ben bütün sıkıntılarımdan kurtuldum. Karar verdim. Yani ne bilim, gitti bende ki herşey çok iyim. Eşime karşı netim. ezik değilim.
İşte buna şaşırıyorum gerçekten çok eminim. 3-4 aydır zaten evde arkadaş gibiyiz. Yani bu süre zarfında artık duygularımın sonuca vardığını biliyorum. kendimi hep mutsuz etmişim, ama şimdi gerçekten alıştım. Zaten akşamları genelde dışarda ben yalnız oğlumla, alıştım artık bu hayata. Yani kararım net artık. Sevincimi bağışlayın, gerçekten çok sıkıntı çektim o nedenle şimdiki duygularıma çok seviniyorumKendini kandirmadigindan emin ol . Umurumda değil diyorsun ya gerçekten öyle mi. Eğer öyleyse konuşmalisin.
bazı seyler insanı okdr yıpratıyor ki 1.si önce kendinden soguyorsun kendini tanıyamıyorsun sen onu seven kadın değilsin ki o sekilde seviceksin bitmiş işte gözünde sonunda kendini bu hale getirmiş ve cnm ne yaprsa yapsın eskisi gibi sevemezsin onu tekrardan aynılarını bende yasadım hep diyordum ben bırakamıcam inş birini bulurda kurtulurum ondan canı yaanan bir kadın için bundan ağır bir cümle olablir mi hangi kadın erkegını kocasını paylasmak ister bi aynaya baksana tatalım sen bunu söylicek bir kadınmıydın bende bunu cok sordum kendime sonra bi baktım ki ben ben değilim kiMerhaba arkadaşlarım. Sorunlarımı belki hatırlarsınız. Şimdi şöyle bir şey var. Sevinsem mi? Üzülsem mi? bilemedim ki. Eşimin sevgisi, kalbimden çıktı gitti. Şimdi akşamları dışarı çıkıyor bir seviniyorum ki, gelmiyor diye. Yani sanki adamdan buz gibi soğudum. Yaptıklarından dolayı ama böyle olacağımı tahmin etmezdim. Bugün bana iyi davranıyor ama hiç istemiyorum yanıma gelsin, onu göreyim. Hatta diyorum ki biri olsa da hayatında, boşansam da kurtulsam. Onu beklemeyeceğim ama, konuşacağım. Boşanacağım. Sanırım boşanmama sebebim hala ona olan duygularımdı. Ya boşanırsam biri ile onu görürsem kaldıramazdım. Ama şimdi öle değilim. Bu nasıl bir rahatlık böyle. Ben anlamadım ki kızlar. Neden pat diye böyle oldum. Acaba Allah tarafından mı nedir?
Bizim bir başkası değil di sorun. eşim ve yaptıkları, aldatması falan filan. neyse bunları artık daha konuşmuyorum da. Bilmiyorum, ama değişmez inşallah hislerimBence otur ve konus esinle.. bi takim sorunlar yasamissinizdir evet bu seni sogdurmusta olabilir kesinlikle ama bence bu gecici.. cunku bendede aynisi vardi, esimin annesi ve babasiyla bi takim sorunlariniz vardi ve esim ilk arkamda durmadi benim sonra farkina vardi olayin ve bi sure sonra ben esime bi sans daha verdim ama cok sogukdum ayrilsammi vaugecmisken birsey hissetmezken diye cok dusundum. Oysaki kendi ailesiyle dahi gorusmuyodu benim yuzumden ama olan olmustu.. disari ciktiginda bende cok mutlu oluyodum takmiyodum ama sonra sonra zaman gectikce bende tekrar hersey yoluna girdi cok sukur ve hislerim benle ilgilendikce tekrsr guclendi.
Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama bu bizim suçumuz değil, bizi bu duruma, bu duyguları yaşatanların suçu. Bence Allah'ın bir hikmeti bu. Çektiğim sıkıntıyı, ağlamalarımı, kendimi hırpalamamı gördü, ondan bu duygu kalbime girdi. Sende öyle düşün. Çünkü güçlüydüm ben gerçekten. Şimdi çok mutluyum. Gerçekten. Ya içimde nefret bile yok.bazı seyler insanı okdr yıpratıyor ki 1.si önce kendinden soguyorsun kendini tanıyamıyorsun sen onu seven kadın değilsin ki o sekilde seviceksin bitmiş işte gözünde sonunda kendini bu hale getirmiş ve cnm ne yaprsa yapsın eskisi gibi sevemezsin onu tekrardan aynılarını bende yasadım hep diyordum ben bırakamıcam inş birini bulurda kurtulurum ondan canı yaanan bir kadın için bundan ağır bir cümle olablir mi hangi kadın erkegını kocasını paylasmak ister bi aynaya baksana tatalım sen bunu söylicek bir kadınmıydın bende bunu cok sordum kendime sonra bi baktım ki ben ben değilim ki
geçici dönemse ya kendine geldiğinde kendini yeniden ona aşık bulursan?Şimdi daha iyim mesela, cıvıl cıvılım. Acaba depresyon mu bu? Yoksa kendime geldiğimin bir göstergesi mi?
Edeceğim inşallah. Çünkü ben bunu hakkediyorum. Şükürler olsun yaMutluluğu ve kafa rahatlığını bulmuşken keyfini çıkar. Acaba değişir miyim diye kuruntularla boğma kendini. Sevindim adına.. Olması gereken olmuş. Bu yaşadığın bana her konuda olur. Kısa sürede hemde. Mantığım her zaman ağır basar duygularıma. Üzülmemem gerekiyorsa, üzülmem. Bu kadar basitAynı şekilde devam et sen de.
aynn arkadasım bencede biz allhın sevdiği kuluyuz bak bir zamanlar onun için deli olurken öyle birsey verdi ki kalbimize kendi kalbimizi tanıyamaz olduk..ben varya onun ne severdim be değil baskası alsın adını agzına alsalar kıskanırdım ...ne hale getrdiler bizi baksana yazık onlara gercekten cok yazık..Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama bu bizim suçumuz değil, bizi bu duruma, bu duyguları yaşatanların suçu. Bence Allah'ın bir hikmeti bu. Çektiğim sıkıntıyı, ağlamalarımı, kendimi hırpalamamı gördü, ondan bu duygu kalbime girdi. Sende öyle düşün. Çünkü güçlüydüm ben gerçekten. Şimdi çok mutluyum. Gerçekten. Ya içimde nefret bile yok.