• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki hamile gibiyim

berre45

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
99
0
286
41
Diğer
ya kızlar en son 5 ağustosda oldu adetim sonrasında korundumda ama 2 gündür göğüslerim adet öncesindeki gibi ağrıyor,sürekli akıntım var ayrıca çok hafiifte olsa kasık bölgemde filan ağrılar var sizce hamile olma olasılığım varmı :1shok::1shok:

ya kızlar en son 5 ağustosda oldu adetim sonrasında korundumda ama 2 gündür göğüslerim adet öncesindeki gibi ağrıyor,sürekli akıntım var ayrıca çok hafiifte olsa kasık bölgemde filan ağrılar var sizce hamile olma olasılığım varmı :1shok::1shok:

canım inşallah hamişsindir ALLAHIM gönlüne göre verir inşallah

ben de daha önce bu belirtielre güvenmiştim ama benimki üşütme çıktı.
şu an yine senin dediğin belirtiler var adetime de 5-6 gün var
hayırlısı neyse onu versn allahım sana da hepimize de
korunuyorum demişsin.
korunma yöntemini bilmiyorum ama ,olacaksa oluyor yani.
hadi hakkında hayırlsı neyse o olsun.
erken hamileik belirtileri diye bir topik var orayı da ziyaret et istersen

swet home arkadaşım korunma derken ilaç filan kullanmıyorum sadece dikkat ettik geri çekilme oldu yani

5 ağustos.... 5 eylül .........e bugün 20 eylül...........
adet düzenszliği yoksa ,sanırsam hamilesin

allah gönlüne göre versin arkadaşım....

hayırlısı ile bebiş geliyor demek ki inşallah,
bayağı bir günün geçmiş hiç merak etmedin mi, test yapmadın mı?

:oklava:canım ya kafamın karışıklığından ağustos yazmışım eylül 5 en son yoksa şimdiye kadar 100 kere yapardım testi kusura bakmayın kafa işte:çok üzgünüm:

ya kızlar en son 5 eylülde oldu adetim sonrasında korundumda ama 2 gündür göğüslerim adet öncesindeki gibi ağrıyor,sürekli akıntım var ayrıca çok hafiifte olsa kasık bölgemde filan ağrılar var sizce hamile olma olasılığım varmı

ya kızlar en son 5 eylülde oldu adetim sonrasında korundumda ama 2 gündür göğüslerim adet öncesindeki gibi ağrıyor,sürekli akıntım var ayrıca çok hafiifte olsa kasık bölgemde filan ağrılar var sizce hamile olma olasılığım varmı

Canım bunlar yumurtlama belirtileri, yumurtluyorsun şu sıralar demekki. Çocuk istiyprsanız şu sıralar çalışma yapmanız gerek.a.s.

bu ay bendede belirtiler çoktu arkadaşım 2 gün kaldı adetime bugnü saymazsak 1 çok heyecanlıyım bugün kasıklarda batmalar çoktu özellikle akşamdan beri çoğaldı...Mevlam isteyen herkesi kavuştursun inş bayrama mutlu gireriz...

Ay arkadaslar ben de 18 Eylül de adet olmam gerekiyordu,ama gelmedi!Ee bugün ayin 21'i.Ay hamileyim galiba eczaneye gidip de bir gebelik tasti almaya korkuyorum,ama pazartesi almam gerekecek olur da adetim gelmezse!Ay ben bebek istemiyorum kiiiiiisenağlama

Ama ben hazir diilim ki yaaaa!...Ay çok korkuyorum,karnim da,gögüslerim de,sirtim da agriyo.Ay simdi zamani diil yaaaaaaa:1no2:

zelal63 canım tebrik ederim seni.darısı tüm isteyenlerin başına.sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah.kendine çok dikkat et.allah hayırlısıyla kucağına alıp koklamayıda nasip etsin.amin.... bu arada bişey sorabilirmiyim edaviyle mi oldu.nasıl hamiş kaldın canım.mümkünse yazarmısın.teşekürler.tekrar tebrik ediyorum..

Back