• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki beynimden ses geliyor

peridot_olivin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
32
0
36
İzmir
Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama deniyeyim örneğin burnumuz tıkandığında açılırken gırr yada cıt cıt sesler gelır ya aynen öyle sanki beynimde birşey tık tık diye ötüyor arasıra oluyor . Yada suyun ıçıne pipetle üfledıgıızde cıkan ses var ya işte anlattıklarım gibi sesler duyuyorum ve sanki beynimde oluyormuş gıbı hıssedıyorum ilk defa basıma geldı ne oldu yada ne oluyor bılmıyorum korkmaya baslıyorum :(( boyle bırsey yasayan yada bu konu hakkında bılgısı olan bana yazabılır mı morallerım bozuldu:((

Tuhaf gelebilir belki ama psikolojik olabilir.. Buna benzer pek çok şey yaşadım hatta iki defa bayıldım bile son olarak.. Bunun ardından norolijik muayeneler mi istersin, kalp için muayene doppler falan sonrasında ciğerim için muayene falan filan sonunda psikolojiye yönlendirdiler. Nitekim ilaçlardan sonra hepside geçti. Ama baş ağrılarım sabit kaldı 1,5 sene kadar sonra artık ağrılarım için tekrar gittim bu sefer de tomografiden ilaçlı mr a biraz sürüklendim ama sonra beynimde damar genişlemesi çıktı bence acilen bir nöroloğa görün derim.

benim de başağrısı ve başdönmesi nöbetlerim oluyor ve psikolojik diyip bulamıyorlar :s şu anda beynimde cep telefonumun sesi yankılanıyor... bazen de kapı zili konuştuğum insanlar bunun normal olduğunu söylüyor size de oluyor mu? beynimin içinde şarkı dinlemeye kadar varıyor olay resmen ses duyuyorum :52: umarım böyle şeyler normaldir şizofreniye doğru koşar adım gidiyorum :s

Back