Sanki apartmanda bi tek ben yaşıyorum deliricem

bayamrabia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
4
1
1
18
biraz karışık olacak ama lütfen okuyun. Dün alt komsumuzla birlikte dısarı cıkmıstık. Küçük bi çocuğu var komşumuzun. Bisikleti kapının önünde duruyor çpcuğun. Bisiklette bişey yoktu biz eve geldiğimizde. Sonra ayrıldık evlerimize dağıldık kendi bisikletimi kilitledim evde biraz oyalandım sonra asağıya indim kızı eve çağırdı diye. Zile bastım sonra bi baktim bisikletin selesi oyulmuş. Bende görünce haber verdim, tamamen iyilikle. Ben sadece seleyi farkettim ama tekerleri de patlatmışlar. Yandaki süsleri koparmışlar. Birde 2 gün önce bisikleti alt kata indirmişti biri, ancak ben evden dışarı adım atmadım şahidim var. Aşağı indiren yaptı muhtemelen. Sokaktaki kameraya bakmışlar binaya giren çıkan yokmuş. Binanın içinde de kamera yok diye benden biliyorlar. Ben onlara indiğimde elimde sadece anahtar vardı. Allah aşkına anahtarın ucu sivri bile değil oval. Onunla patlar mı bisiklet allah aşkına. Ki bu dediklerim (selenin oyulması, yandaki süslerin sökülmesi, tekerin patlaması) 1 dakika içinde olamaz. Çok canımı sıkıyo bu durum. Sanki apartmanda bi tek ben yaşıyorum deliricem

Kim size "Sen yaptın" diyor ki bunu dert ettiniz?

Düzenliyorum, 16 yaşında olduğunuz için dert gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…